SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 3 de diciembre de 2018

CAMPANYA DE NADAL 2018

Res de nou en els ultims anys, Correus segueix pagant les mateixes retribucions per l’augment de feina durant el mes de desembre i discrimina als companys eventuals contractats per reforç de campanya i als companys de repartiment de notificaciòns.


·        La gratificació fixa de 95´08€ la cobrarà el personal de repartiment, classificació, apartats, ruteros, personal operatiu dels centres i unitats de tractament postal, rurals A, conductors interzonals i intercentres, i personal operatiu de les oficines postals.

·        Els rurals B i els empleats a temps parcial tindran dret a la mateixa compensació en proporció a la seva jornada.
·        Queden exclosos els contractats eventuals per circumstàncies de la producció per atendre les tasques i funcions de les unitats de Correus durant la Campanya de Nadal, contractats per repartiment de notificacions a la tarda i el personal que no estiguin contractats durant tota la campanya.
·        A partir del 4º dia d'inassistència es perdrà el dret a la percepció de la gratificació, excepte por les causes justificades de part, defunció, accident o malaltia greu d'un familiar, violència de gènere o per accident de treball.

·        Sempre que les necessitats del servei ho permetin, podrà gaudir de fins a dos dies de permís (assumptes particulars o dies addicionals a les vacances) sense penalització,però a partir del 11 de desembre.

·        El personal que presti servei durant els dies 24 i 31 de desembre, serà l'imprescindible per atendre les necessitats operatives i de negoci de cadascuna d'aquestes unitats; prestaran servei les oficines situades en centres comercials, ajustant el seu horari al del mateix centre comercial, i les oficines situades en grans poblacions i àmbits estratègics, obrint en torn de matí amb l'horari establert per als dissabtes.

No hay comentarios:

/