SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 7 de junio de 2019

UNA COMPANYA DEL VENDRELL, GUANYA UN JUDICI DESPRÉS DE DENUNCIAR A CORREUS PER NO CONTAR-LI ELS PUNTS D'UN CURS GRATUÏT, IMPARTIT PER CGT

Tot començà en el procés de consolidació d'ocupació convocat el desembre de 2015, quan Correus no va reconèixer a la nostra companya, en la fase de mèrits, el curs gratuït de CGT "acogida y procesos" que puntuava 6.5 punts.

En un primer moment, Correus en la publicació dels mèrits provisionals, no va valorar ni la titulació acadèmica ni el curs impartit per CGT.


Davant d'aquesta situació, va fer la reclamació pertinent al "Organo de Selección" el qual només li va reconèixer la titulació acadèmica.
Això comportava la no adjudicació d'una plaça fixe, que li corresponia legalment.


Correus, enrocat en el seu orgull, no va fer cas a cap certificació presentada per la nostra companya, forçant-la a denunciar davant del Jutjat nº2 de lo Social de Tarragona.


Des de CGT Correus Tarragona vam col·laborar estretament amb l'afectada, aportant tota la documentació requerida, certificacions diverses i declarant al judici com a testimonis.


Finalment el dia 14 de maig el Jutge va dictar sentència obligant a Correus a adjudicar-li una plaça fixa.


La companya per fi, ja ha firmat el contracte de laboral fixe, amb data 1 de juny de 2019.


Cal dir que aquesta mateixa problemàtica va passar a altres indrets com País Basc i Galícia on també es van guanyar els judicis.


És lamentable que una persona que ha fet tot correctament, hagi de passar anys en processos judicials, patint angoixa, mals de cap i despeses econòmiques, per culpa dels errors comesos per certs departaments de Correus.


No hay comentarios:

/