SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 11 de agosto de 2016

EL GRAN ÈXIT DE LA LLISTA DE DIFUSIÓ DE WHATSAPP DE CGT CORREUS TARRAGONA


A Tarragona, CGT som la més petita de les organitzacions sindicals amb representació, però anem creixent a poc a poc gràcies a l'eficiència aconseguida en la gestió dels recursos que tenim a l'abast, que ha permès que les nostres tasques sindicals i d'informació estiguin presents arreu de la província de Tarragona.
La prova d'això és la comunicació fluida que hem aconseguit establir amb la plantilla de Correus, gràcies a diferents tècniques de comunicació, entre elles el whatsapp.


El whatsapp ha permès fer un salt quantitatiu i qualitatiu en matèria d'informació en l'àmbit provincial. CGT hem sigut els primers en la província de Tarragona a utilitzar aquest mitjà de forma global, sense discriminar a ningú, obert a tothom sense exigir ser afiliat/da.
La veritat és que n'estem molt contents per la gran acceptació que ha tingut aquest mitjà entre la plantilla.
Actualment, després de quasi un any i mig des de la posada en funcionament de la llista de difusió, vora del 17% de les persones que treballen a Correus a Tarragona província, estan gaudint dels avantatges d'aquest mitjà amb un grau de satisfacció molt alt.
El gran èxit està en el fet que CGT hem apostat per la qualitat de la informació enfront de la quantitat (pocs missatges i molt importants), així com la rapidesa i la comoditat per l'usuari/a. També té molt a veure què desvelem informació que altres sindicats no difonen.
Un altre avantatge és que mitjançant whatsapp interactuem amb els receptors dels missatges ampliant informació si ho sol·liciten.
Una llista de difusió NO ÉS UN GRUP whatsapp, la gran diferencia és que en la llista de difusió, els membres que la componen no poden enviar missatges als altres membres, només a l'administrador i l'admi
nistrador és l'únic que pot enviar missatges als membres de la llista, aconseguint no molestar a l'usuari amb allaus innecessaris de missatges.
Des de CGT Correus Tarragona agraïm a tots/es el suport i la confiança dipositada en nosaltres.
Si encara no t'has apuntat, ho pots fer enviant un whatsapp al 640 223 512 amb el text "alta what" i indicant el teu nom i el teu centre de treball.


No hay comentarios:

/