SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 11 de mayo de 2017

LES OBRES DE REUS O.P. UNA VERGONYA QUE S'HA TORNAT VIRAL

Aquest dijous malauradament, a Correus hem tornat a ser notícia per les obres de l'Oficina Principal de Reus ubicada a la plaça de la llibertat. 

CGT Correus Tarragona fa anys que tractem amb l'empresa les deficients condicions d'aquest edifici. 
Van ser anys els que van passar d'ençà que CGT demanés a Correus que realitzes obres de rehabilitació i adequació a la normativa vigent per minusvàlids a l'edifici fins a l'inici de les obres. 
Per desgràcia això tampoc va ser el final dels mals de cap per les treballadores d'aquest centre, les obres es van dissenyar per ser realitzades en tres fases, de les quals després de més d'un any de l'inici només s'ha realitzat la fase i avui dia les obres segueixen parades. 
Les obres no van estar exemptes de polèmica per la seva mala gestió, recordeu els posts https://cgtcorreotarragona.blogspot.com.es/2016/07/qui-no-vulgui-pols-que-no-vagi-lhera.html i https://cgtcorreotarragona.blogspot.com.es/2016/10/reunio-trimestral-del-comite-de.html
El que ha passat avui era evitable i Correus és coneixedora d'aquest problema de filtracions i goteres a l'edifici, ja que no és el primer cop que passa i que CGT Correus ho comunica a l'empresa que segueix fent cas omís. 
Esperem que Correus davant d'aquesta situació que avui no ha pogut tapar en fer-se la viral, (enllaç a ReusDiari.cat) (enllaç a video TV3) es prengui la problemàtica d'aquesta oficina més seriosament. 
CGT Correus estem treballant en un document per tal de vetllar per la seguretat de la plantilla que presentarem davant del comitè de seguretat i salut.



No hay comentarios:

/