SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 13 de septiembre de 2017

ESBORRANY DE LES BASES PER A LES FUTURES BORSES D'OCUPACIÓ

Com ja sabeu, el dia 8 es van reunir l'Empresa i els sindicats signataris per començar la negociació de les bases per a la convocatòria de borses d'ocupació. I per si no ho sabeu, us expliquem, que a CGT no ens van convocar a la reunió, ignorant una vegada més a tot el col·lectiu de treballadores i treballadors que ens escullen.
La proposta de l'empresa, és una autèntica barbaritat. Bàsicament, pretén que l'antiguitat s'apliqui solament des del 2016, que puntuïn els cursos de formació que no dóna l'empresa, sinó els sindicats, que puntuïn també parlar anglès, els títols universitaris, i haver de superar proves físiques per estar en borses. També es proposa que puntuí la nota de l'examen de consolidació, una nota desconeguda per al personal interessat, ja que ningú ens ha dit quina nota hem tret, però caldrà fiar-se del que l'empresa digui.
En la pràctica, això suposa que les persones que fa anys que treballa a Correus, amb provada experiència, que s'han estat empassant tot tipus de contractes, curts, més curts, que han estat sense vacances, i que s'han deixat la salut en el seu lloc de treball, ara tindran menys punts que un jove recentment sortit de la universitat, amb anglès i amb algun curs dels que imparteixen les organitzacions sindicals.


També suposa, que tindran personal titulat amb sous de 600€. Estarem en una empresa en la qual el personal eventual té més titulació i preparació que molts dels seus caps.
Tindrà el senyor Cuesta un anglès fluid com el de Rajoy?, pot ser sí.
És clar que de moment és solament un esborrany, ja veurem en què es queda i què se signa.
Animem als sindicats convocats a què signin unes bases de borses d'ocupació, més afavoridores que les anteriors, per al col·lectiu eventual.
Des de CGT defensem:
- El reconeixement de l'antiguitat TOTAL.
– No puntuació dels cursos impartits pels sindicats perquè no s'han ofert tota la plantilla
– Que es puntuï haver estat en la borsa anterior.
– Que totes les persones que estaven en l'anterior borsa passin automàticament a la nova
– Transparència total
– Nova definició de les "colindancias" i el procés per cobrir absències en cas que no hi hagi candidats en la borsa
Demà es tornen a reunir a Madrid, seguirem informant





No hay comentarios:

/