SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 20 de octubre de 2017

VALORACIONS DE CGT DAVANT LES ESPERPÈNTIQUES NEGOCIACIONS DE MÈRITS EN LES BORSES

Companyes de correus:

Les negociacions estan arribant a la seva fi i la valoració que podem fer des de CGT solament pot anar dirigida en la línia de comèdia esperpèntica i fracàs rotund.

Tantes reunions per anar augmentant l'antiguitat i al final fer-la constar des de 2012. El menyspreu que s'ha fet a les companyes eventuals que porten prestant serveis en l'empresa des de fa tants anys és inqualificable.

L'elitisme al que ens sotmeten és indecent. Pretenen emprar universitaris en grups operatius amb jornades parcials i sous ridículs, el fet de valorar les titulacions universitàries per ocupar finestretes amb 6 punts així ho acredita.

El muntatge que tenen vostès amb els sindicats amics és repugnant. Ara es treuen cursos de la màniga per poder anar augmentant el clientelisme entre els treballadors eventuals i poder anar mercadejant amb cursos que cap treballador precari els fa per gust, sinó per l'exigència que representa poder anar treballant uns "mesecillos" a l'any.

¿El fet de puntuar als "ventanilleros" que posseeixin carnet de cotxe que significa?,¿és per ventura que, pretenen crear unitats mòbils de "apagafocs" per anar solucionant els problemes d'explotació que s'està sofrint en totes les oficines?

L'obstinació que posen en les jornades parcials és del tot lamentable. ¿Vostès consideren que es pot viure dignament amb un sou de 600 euros?

Vostès no volen treballadors, vostès pretenen nodrir les plantilles amb esclaus i "lacayos" que els vagin rient les ocurrències per unes engrunes i els garanteixin una supervivència del tot indigna.

Companys delegats de les OO.SS que, des de CGT, no considerem de classe, ¿no els fa vergonya transigir amb aquestes condicions lleonines que traeixen l'esforç de milers de companyes durant tots aquests anys?

Per concloure,simplement dir a totes les companyes disposades a no rendir-se davant aquest atropellament, amb unes condicions laborals que ja eren difícils, però ara les estan convertint en insuportables, que la CGT no es rendirà ni cedirà en la seva obstinació per recobrar la justícia i la dignitat entre les plantilles.



No hay comentarios:

/