SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 27 de marzo de 2018

CONCURS PER CAPS D'EQUIP POC TRANSPARENT

Després de la multitud de queixes rebudes, relatives a la prova de valoració de coneixements i competències en la promoció vertical, pel fet de realitzar-se amb llapis i no lliurar-se cap còpia de l'exercici als participants, CGT posem a la disposició de les persones interessades, un formulari per sol·licitar la impugnació d'aquesta prova.

El fet que les respostes dels aspirants siguin susceptibles de ser modificades simplement amb esborrar i reescriure una altra resposta, deixa patent la poca fiabilitat de la prova.

El no lliurar una còpia de la prova realitzada a les participants, comporta no poder comprovar si s'ha puntuat correctament la prova i facilita la possibilitat d'impunitat en el cas d'una modificació de les respostes del qüestionari.

Emparant-nos en els principis rectors d'accés i requisits generals d'accés a l'ocupació pública i carrera professional del personal funcionari i laboral, en concret els relatius a la transparència de la convocatòria i imparcialitat i professionalitat dels membres dels òrgans de selecció, no podem donar per vàlida una prova freturosa de garanties.


No hay comentarios:

/