SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 10 de agosto de 2018

ESTAFATS A CORREUS 10’5 MILIONS D'EUROS

Tal com publiquen diversos mitjans de comunicació, l'empresa privada Media Mail i Correus van signar l'any 2003 el projecte Bústia segle XXI.

"Era un projecte fantàstic. Anàvem a posar 18.000 bústies amb internet, amb control de presència, pantalles publicitàries. Vam estar anys treballant amb Correus, ho negociarem amb Alberto Núñez Feijóo [llavors president de l'empresa pública], però després va arribar l'11-M, va guanyar el PSOE i el projecte se'n va anar a norris", explica una persona que va estar allí des del principi i que demana l'anonimat.
El febrer de 2004, Correus va renunciar al projecte. Va al·legar que no havia aconseguit les autoritzacions de Patrimoni de l'Estat, propietària en última instància de les bústies, i que sense això no es podia seguir.
Media Mail va recórrer a la Justícia reclamant 12,89 milions per danys i perjudicis, i un Jutjat de Madrid li va donar la raó.
Correus va recórrer immediatament i sense haver-se resolt el seu recurs, el 15 de maig de 2008 va consignar en el jutjat els 12.892.008,52 euros de condemna més 3.867.602,4 euros en interessos i costes. En total, 16,76 milions de l'empresa pública van ser a les mans de l'empresari Sánchez de León Cotoner, amic del Rei Juan Carlos I.
Al juliol de 2010, l'Audiència de Madrid va donar la raó a Correus i va revocar la sentència anterior i Media Mail havia de retornar els diners a Correus.
Solament tres mesos després, la junta d'accionistes de Media Mail va acordar recórrer al Suprem en cassació i, alhora, liquidar la societat.
Els diners mai es va retornar, els jutjats solament van aconseguir recuperar 4,7 milions d'Euros.
Ara Correus demana quatre anys de presó per a dos empresaris que no van retornar els 10 milions d'Euros públics.



(FUENTE “EL CONFIDENCIAL” 16/07/2018)


UNA ALTRA TRISTA HISTÒRIA EN LA QUAL S'ENTREMESCLEN, ELS POLÍTICS, EL PP, LA CORONA, EL PODER JUDICIAL I EMPRESARIS SENSE ESCRÚPOLS, ON EL POBLE ACABA PAGANT UNA VEGADA MÉS ELS PLATS TRENCATS.

 

 

No hay comentarios:

/