SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 27 de noviembre de 2019

EL PLA ESTRATÈGIC 2020-2023 DE CORREUS


El mes de setembre passat, la Direcció de Correus anunciava les 7 línies del Pla Estratègic 2020-2023 a so de bombo i platerets.

Solament unes setmanes més tard, després de la dimissió del president de la SEPI per la reobertura de la causa sobre l'adjudicació de la mina d'Aznalcóllar en la qual figura imputat, aquest pla es trontollava, i ara, després de la reunió de la taula sectorial, podem dir que aquest pla ha rebut el caràcter "d'urgència" donada la delicada situació econòmica de l'empresa.

En aquesta reunió, el president de Correus ha exposat que l'empresa auditora Deloitte ha resultat ser l'adjudicatària del concurs presentat a aquest efecte, per realitzar l'anàlisi, estudi i elaboració del pla estratègic de Correus.

L'esmentat Pla, actualment està en fase d'anàlisi de la mà de Deloitte, cosa que a CGT ens preocupa, ja que és la mateixa auditora neoliberal que va aprovar la sortida a borsa de Bankia, així com de nombrosos ERE com el de Telemadrid o Abengoa.

Al desembre Correus donaran un esborrany del pla estratègic a les OOSS, que es desenvoluparà en reunions durant gener, febrer i març de 2020.

El representant de Deloitte, va fer al·lusions a la baixada de l'activitat postal, les pèrdues de Correus i l'augment del cost de personal.

No obstant això, i malgrat els funestos precedents de Deloitte, el mateix president ha afirmat que l'aplicació d'aquest Pla no comportarà la pèrdua de drets per la plantilla de Correus, el que ja no ha afirmat tan taxativament es si al final d'aquest Pla la plantilla tindrà el mateix volum.

Des de CGT, com a sindicat de classe, ens inquieta que en aquesta reunió, dedicada únicament a presentar a l'auditora i demanar col·laboració a la part social en l'aplicació del Pla, no es digués res de temes tan crucials com la importància del servei públic i del seu finançament per part de l'estat. És per això que en futures reunions, continuarem instant al seny i insistirem en la defensa dels nostres drets i llocs de treball.

Les 7 línies generals del pla estratègic son:




No hay comentarios:

/