SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 29 de diciembre de 2022

AHIR ENS VA DEIXAR EL NOSTRE COMPANY ANTONIO FLORES

 

Avui és un dia trist i costa molt d'escriure aquestes línies. És dur de saber que l'Antonio ens ha deixat i que només el seu record omplirà el buit que ens deixa.

 

L'Antonio va ser una persona serena i amb serenor ha marxat. La seva absència ens marca a totes les persones que el coneixíem.

 

Per nosaltres era un lluitador històric de CGT a Tarragona, sempre compromès en moviments socials. Sempre que podia, mai faltava a les concentracions i manifestacions per reclamar drets i millores socials i laborals.

 

A CGT Correus de Tarragona, en la seva dilatada trajectòria va ostentar diferents càrrecs, des de secretari general fins secretari d'organització, tresorer, secretari d'acció sindical i militant actiu que va permetre que en els temps més difícils de l'organització, CGT no desaparegués de Correus a Tarragona.

 

Era l'afiliat a la Federació Local del Baix Camp amb el carnet més antic.

 

Va ser un home lliure que no només predicava l'anarquisme, la tolerància i l'ecologisme, sinó que el practicava activament en el seu dia a dia i en la seva forma de viure.

 

Quan es va jubilar de Correus, va aconseguir organitzar una festa molt original i amena que cap assistent oblidarà i que reflectia tots aquests valors, i és amb aquests records amb el que ens quedem.

 

Gràcies Antonio per haver sigut com eres, que la terra et sigui lleu.

El vetlatori serà al tanatori de Reus (sala 6) el dia 30 desembre de 9:00h a 15:00h i la cerimònia a les 17:00h


 

No hay comentarios:

/