SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 29 de agosto de 2023

LA UR.1 DE TARRAGONA FARTA DE LA POCA CONTRACTACIÓ

 

El malestar és generalitzat entre la plantilla de repartiment, arreu de la província de Tarragona, però aquest cop la UR.1 de Tarragona és una de les unitats que més ha patit la no contractació de personal, i per això avui dimarts, ha decidit recolzar la denúncia que CGT Correus Tarragona fem a la pensa, amb una concentració amb pancartes davant del centre de treball.


 

NOTA DE PRENSA

A L'AGOST, CORREUS RETALLA FINS A UN 63% LA PLANTILLA A TARRAGONA


La plantilla de Correus, un cop finalitzada la campanya electoral, és relegada al més estrepitós oblit, patint onades de calor amb un protocol d'altes temperatures insuficient i la manca de personal que suposa la sobrecàrrega de feina del personal que està en actiu.


A la província de Tarragona estem suportant una manca de personal de repartiment generalitzada que oscil·la entre el 25% i 63% dels efectius, depenent del centre de treball.


Aquest mes d'agost està tot el personal assumint feines addicionals d'altres zones de repartiment que estan sense personal, per exemple Tortosa de 16 zones de repartiment estan assumides per 10 persones, a Cambrils o Salou en ple estiu, època de més feina, pateixen una dràstica reducció del 50% del personal, a Reus la retallada supera el 55% i a Tarragona capital la cosa s'agreuja, a la Unitat de Repartiment del carrer Eivissa, no s'ha fet ni un sol contracte i de 41 zones de repartiment s'ha arribat a ser només 15 persones (63%), que també assumien part del repartiment de paqueteria, ja que la USE (unitat que reparteix paqueteria) també està sota mínims.
L'estalvi en recursos humans que realitza Correus, té una implicació directa amb el deteriorament del servei, dilatant els temps d'entrega dels enviaments i en les condicions laborals del personal que per molt que s'esforci i augmenti el ritme frenètic de treball, no assoleix acabar la feina.


Aquest estiu diversos carters han sofert un cop de calor mentre repartien, amb l'agreujant que la mútua Fraternidad-Muprespa, considera que no és accident laboral.


Correus està incomplint la Llei del Servei Postal Universal que per la qual cobra unes subvencions i abusant de la plantilla imposant-li ritmes de treball insuportables en condicions climàtiques insuportables que afecten a la salut dels seus treballadors i treballadores.




 

No hay comentarios:

/