SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 3 de noviembre de 2016

EXAMEN DE CONSOLIDACIÓ EL 27 DE NOVEMBRE



Correus, a través de l'òrgan vocal encarregat de la realització de la prova de consolidació, ha determinat que l'examen tindrà lloc el diumenge 27 DE NOVEMBRE.

Tots els concurrents inscrits i posteriorment admesos a la convocatòria de consolidació de la província de Tarragona realitzaran l'examen a Barcelona.

Proximament, l'òrgan encarregat de la realització de la prova procedirà a publicar la situació definitiva d'admesos o exclosos, una vegada ateses les reclamacions dels candidats, concretaran també les instal·lacions on es realitzaran les proves, l'hora de crida, l'hora de realització de l'examen...etc.

Es posa així, fi al suspens incomprensible i una miqueta cruel per als companys que opten a obtenir una plaça fixa a correus, que ha anat mantenint l'empresa amb la connivència de les "cuatrillizas" i que ha servit per anar engrossint les seves arques especulant amb la necessitat dels treballadors i els aturats a través del "negociete" dels cursos de consolidació.

Des de CGT desitgem sort en l'acompliment de la prova a tots els treballadors de la província de Tarragona que concorrin a la mateixa.
Recordar a tots que la CGT mai va a negociar segrestant la voluntat dels treballadors ni aprofitant-se de les seves necessitats materials.

Adjuntem document amb les localitats on es realitza l'examen depenent a quina província estigueu inscrits.


localitats on tindrà lloc l'examen segons la provincia on sou inscrits



No hay comentarios:

/