SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 21 de noviembre de 2016

PAGAMENT DE LES AJUDES D'ACCIÓ SOCIAL DE CORREUS 2016



NÒMINA NOVEMBRE: INGRÉS PRÉSTECS SENSE INTERÈS, EDUCACIÓ INFANTIL, FILLS/ES AMB DISCAPACITAT

COMPANYES i COMPANYS, en la nòmina del present mes de novembre es faran efectius els imports corresponents a les ajudes d'acció social 2016 mencionades.



La nostra primera decepció va ser en aprovar-se aquestes ajudes del 2016, que un any més, no hi falten les retallades, discriminacions i exclusions a una gran part de la plantilla postal.

A CGT ens preguntem on estan les ajudes al sector Rural i l'adquisició de vehicles de Correus, per acabar amb la imposició d'aportar vehicle propi.

En la nòmina de desembre, s'abonaran les ajudes a l'estudi de fills/es, al poc personal que complia el requisit de NO superar els 20.000 € en retribucions íntegres. Vam quedar fora d'aquesta ajuda un elevat percentatge de plantilla.
Que pensen que som ximples o què???

I que passa amb les ajudes de Salut?, que passa amb l'exclusió que pateixen les nostres fills/es en aquest tema?, serà que els menjars i festejos que organitzen vostès amb el balonmano són més prioritaris que el dentista, oculista o qualsevol tractament que necessitin els nostres familiars? Sembla que SI, veient l'exclusió que pateixen.



SIGUEM SERIOSOS, COHERENTS I RESPONSABLES, ACCIÓ SOCIAL JUSTA!!!
MENYS HANDBOL I MÉS AJUDAR ALS NOSTRES GERMANS.
N'HI HA PROU D'ÀPATS QUE PAGUEM LA PLANTILLA.
SÓN URGENTS MÉS RECURSOS SOCIALS


No hay comentarios:

/