SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 25 de agosto de 2017

VISITES GUIADES Al CLI I CTA DE SANT CUGAT


Dels creadors de "saps com correus s'ha convertit en una empresa innovadora?", ens arriba ara, "visites guiades al CLI i CTA de Sant cugat".

Increïble però cert, companys. La zona 3 ha engegat un pla, consistent a portar als treballadors a visitar els centres on l'empresa aplica la tecnologia que serveix per racionalitzar processos, centralitzar els serveis, classificar automàticament els productes, és a dir, on l'empresa fonamenta i alimenta el seu discurs neoliberal que li serveix per fomentar l'explotació sense cap objecció.

La tècnica i el progrés no és dolent en si mateix, però, quan això serveix per facilitar la concentració del capital en unes poques mans, servint-se de la nostra força de treball i la nostra bona fe, posada al servei d'uns explotadors sense escrúpols i dels seus capitostos, que col·laboren en aquests processos d'alienació i intoxicació de la classe treballadora, la CGT no té més remei que advertir als treballadors dels plans que aquesta satrapia va ordint.

La pretensió de l'empresa està asolint uns nivells que passen per una subordinació total dels treballadors. El control intel·lectual al qual ens sotmeten té com a propòsit finalista, ser nosaltres mateixos els qui gestionem la nostra explotació, convertint-nos en fidels complidors dels desitjos de l'amo.

El dèficit en la contractació, la precarietat resultant d'aquesta, els doblatges en seccions, els objectius no remunerats en finestretes, la desconsideració a treballadors amb molts anys de servei a les seves esquenes...estan creant un clima insofrible en les oficines.

Mentre correus pretén rentar la seva imatge entre els treballadors, mostrant-los (els que vagin) la tecnologia que ens està tirant als lleons, manté altres instal·lacions en unes condicions d'insalubritat tal, que semblen centres de tortura, sense anar més lluny, el centre de tractament internacional de correus en l'aeroport de Barajas, on els treballadors pateixen temperatures extremes i sofreixen l'assetjament de latigueros professionals.

La punta de llança de tota aquesta bogeria que posa a correus als peus dels cavalls dels inversors, és pretendre que entonem aquesta cantinela que circulava entre els esclaus en els hisendats i els enginys colonials de: "MI AMO ME MIMA"


LA CGT NO PERMETRÀ AQUEST ULTRATGE.



No hay comentarios:

/