SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 26 de abril de 2018

HOSPITALITZACIÓ DE FAMILIAR

L'actual III Conveni Col·lectiu de Correus, en el seu article 58, referent als permisos retribuïts, al punt b), estableix que es tindrà dret, entre altres supòsits, en el cas de part, defunció, malaltia greu, accident o hospitalització o intervenció quirúrgica sense hospitalització que precisi repòs domiciliari d'un familiar.


Aquest article ha estat font de controvèrsia a l'hora de la seva aplicació.

S'han donat casos de denegació d'aquest permís perquè el familiar no havia pernoctat a l'hospital o perquè en l'informe mèdic d'una intervenció quirúrgica sense hospitalització no constava textualment l'obvietat que el pacient precisa repòs domiciliari.

CGT ha presentat un Conflicte Col·lectiu amb la pretensió que l'empresa i la resta dels sindicats citats s'avinguin a reconèixer la interpretació dels permisos retribuïts per hospitalització de familiar consistent en què no sigui necessari, en el cas de l'hospitalització del familiar, que hi hagi una pernoctació del mateix a l'hospital, i en el cas de la intervenció quirúrgica sense hospitalització amb repòs domiciliari, que no s'exigeixi l'esment exprés, en el justificant del metge, de "repòs domiciliari".

Ahir dia 25 d'abril de 2018 va tenir lloc l'acte de conciliació en el qual solament es va personar l'Empresa i no es va assolir una conciliació entre les parts.

CGT en pro dels drets dels treballadors i treballadores esgotarem la via judicial a l'espera d'una millora fàctica d'aquests drets.


No hay comentarios:

/