SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 2 de octubre de 2018

CGT CORREUS DE TARRAGONA DEMANEM UNA AVALUACIÓ A HOSPITALET DE L'INFANT


Sol·licitem al comitè de seguretat i salut de Tarragona que realitzi una avaluació de riscos psicosocials a Hospitalet de l'Infant

Els fets arrenquen arran d'un avis d'un afiliat nostre sobre l'ambient i les condicions de treball a la unitat de distribució de l'Hospitalet de l'Infant


CGT vàrem fer diverses visites a l'esmentada unitat de treball i vàrem constatar que la unitat estava col·lapsada per culpa de la política estalviadora de Correus, on no es va contractar personal suficient per a cobrir les seccions durant l'època vacacional.

És ben sabut que aquesta pràctica deteriora el servei i les condicions laborals de les persones que treballen durant l'esmentada època, i s'agreuja en unitats petites on treballa poc personal.

A Hospitalet, l'ambient de treball era insostenible, escridassades contínues i reprotxes era la forma que tenia la cap d'unitat d'afrontar la situació desbordada que es vivia en aquell moment.

Els fets van derivar en una baixa laboral i CGT vàrem ficar els fets en coneixement de l'empresa i del President del Comitè de seguretat i salut de la província de Tarragona, per tal de revertir la situació i evitar aquest tipus de desenllaços.

No es pot permetre que es criminalitzi al personal de repartiment quan les unitats, districtes o barris estan col·lapsats i menys encara que es pensi que l'única manera de solucionar-ho sigui a cop de fuet.


No hay comentarios:

/