SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 11 de abril de 2019

QUE PASSA AMB EL CALENDARI LABORAL 2019?


Un cop més Correus encara no ha publicat el calendari laboral d'aquest any.

Aquesta situació no és nova, el calendari laboral s'ha de publicar durant l'últim trimestre de l'any anterior, cosa que l'empresa no ha fet mai d'ençà que es va signar l'actual conveni col·lectiu.

També és un "déjà-vu" que CGT tinguem que de denunciar aquests fets en vista de corregir la irregularitat en què incorre l'empresa.

El passat 27 de març vam comunicar al centre directiu que iniciàvem els tràmits per portar a terme un conflicte col·lectiu.

En dues setmanes ja ens han contestat i convoquen reunió per negociar el calendari per demà divendres 12 d'abril.

És lamentable que cada any Correus incompleixi la legalitat, publiqui el calendari en el segon trimestre de l'any en vigor i sempre prèviament a l'inici d'actuacions judicials iniciades per CGT.

El Calendari Laboral és important per a totes les persones que treballem Correus, ja que és on es publiquen, entre altres, les jornades de diumenges i festius, d'especial dedicació, organització de vacances (amb els seus percentatges), dies addicionals de vacances, règim de gaudi d'assumptes particulars i les diferents campanyes de Nadal, Setmana Santa, per això és necessari que es publiqui amb antelació i temps suficient perquè puguem organitzar-nos les nostres jornades de descans i la conciliació familiar.




No hay comentarios:

/