SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 17 de mayo de 2019

L'ESBORRANY DE LES AJUDES SOCIALS DE 2019 MARGINA ALS COMPANYS EVENTUALS


L'esborrany del nou pla d'ajuda que ens presenta correus per a aquest any 2019, segueix una línia absolutament discriminatòria en el que fa referència al tracte dispensat als companys eventuals.

En anteriors anys els eventuals que comptaven amb un mínim de dos anys treballats en un període que comprenia els sis últims anys, podien acollir-se a les ajudes en concepte d'estudis fills, estudis plans universitaris, tractaments de salut, fills amb discapacitat, educació infantil i defunció.

En el vergonyós esborrany que ens ha presentat correus, ens hem trobat amb la desagradable sorpresa que, en totes aquestes ajudes han inclòs en l'apartat de beneficiaris el concepte personal en activo en el plazo de admisión de la solicitud y en el momento de hacerse efectivo el pago de las mismas”.


És a dir que, si un company eventual no està treballant en el termini de presentar la sol·licitud o sí que ho està, però no treballa en el moment si es fes efectiu el pagament de les ajudes, no té dret a percebre les mateixes.

Existeixen altres disposicions que des de C.G.T. considerem vergonyoses, com són que, els orfes de treballadors actius que van morir durant l'any 2018 no tinguin dret als tractaments de salut,així com el fet de limitar els prestem només fins a 3500 euros i fitar-los a uns guanys no superiors a 20000 euros.

Des de la C.G.T instem a la direcció de correus que reflexioni si de debò creu que aquest és el camí a seguir, retallant i limitant drets a uns treballadors que ja de per si estan sofrint les conseqüències d'unes polítiques neoliberals que els explota i els cosifica a uns nivells de deshumanització vexatoris i discriminatoris.



No hay comentarios:

/