SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 20 de enero de 2021

CORREUS HAURÀ DE PAGAR A 791 EVENTUALS PER TALLAR ELS CONTRACTES EN CAPS DE SETMANA I FESTIUS


Després d'una denúncia de CGT, Correus haurà de pagar a 791 eventuals un total de 100.000 euros per tallar els contractes en caps de setmana i festius, són contractes en frau de llei.


Els fets van ocórrer La Setmana Santa de 2019, els dies 18,19,20 i 21 d'abril corresponents a dijous i divendres sant i el cap de setmana.
Només a Madrid, per aquest tall de contractes Correus va tractar d'estalviar-se 16.995,39 € en salaris.


En aquests moments, Correus ja ha regularitzat aquestes quantitats i el pagament a la Seguretat Social.


El lamentable del cas és que Correus va tornar a fer aquesta mala praxi al Nadal de 2019 i a la tardor de 2020 van tallar contractes, en algunes CCAA on el dia 2 era festiu, el 31 d'octubre i recontractaven el 3 de novembre


Des de CGT considerem que amb actes il·legals com aquest, contra els drets dels i les treballadores, Correus defrauda a tota la ciutadania.


Recordem que Correus està sotmesa a la Responsabilitat Social Corporativa [RSC] com a empresa pública que és, i la Direcció com a treballadors/as públiques estan obligades a promocionar la llei, per aquest motiu CGT exigim que es depurin responsabilitats.


Animem a qui tingui contractes encadenats d'aquesta forma, que contacti amb CGT Correus Tarragona per estudiar el seu cas.

 




 

No hay comentarios:

/