SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 13 de mayo de 2022

CCOO&UGT DE TARRAGONA DIUEN NO A LA TRANSPARÈNCIA

 CCOO&UGT DE TARRAGONA DIUEN

NO A LA TRANSPARÈNCIA


Ahir (12/05/2022) CGT ens hem reunit amb l'empresa dins del marc d'una comissió constituïda per negociar el trasllat col·lectiu del personal del CTP de Tarragona a la nau de Correos Exprés de Constantí.

Aquest trasllat es farà de forma imperativa i està emparat per l'article 37.1 del nostre actual conveni col·lectiu. Per tant, la negociació és per tractar que aquest canvi sigui el menys traumàtic possible per la plantilla.

L'empresa, com no podia ser d'una altra manera, ha convocat a tots els sindicats amb representació a Tarragona i CGT hem fet la nostra feina, preguntant i debatin les preocupacions reals de la plantilla afectada com; quin tipus de tasca se'ls assignarà, si seran subrogats a Correos Expres, si hi haurà modificació de jornada, si conservaran l'antiguitat en el centre de treball, si donaran opcions que es pugui demanar un altre destí, etc.

Fins aquí, tot entra dins de la correcció o la normalitat en aquest tipus de comissions, però tal com ens tenen acostumats "la parelleta" (ccoo&ugt) han embolicat un circ deplorable amenaçant de bloquejar les negociacions al·legant que la comissió, segons ells, no s'ha constituït d'acord amb la llei.

Per donar un aire més còmic a la situació, "la parelleta" han estat assistits per papá i mamá de Barcelona, no sabem si perquè consideren que els seus delegats de Tarragona tenen un perfil baix, o perquè no pinten res i tot els hi ve manat de Feijó i cia.

El que a ningú se li escapa que és una maniobra poc ètica per interès propi d'aquestes organitzacions que res té a veure amb els de la plantilla de Tarragona, i que l'únic que busquen és intentar excloure a CGT de la comissió.

No és nou que "la parelleta" ens vulguin fora de totes les taules de negociació, saben que quan estem presents no poden fer de les seves sense que CGT ho denunciem públicament i els fem sortir els colors.

Tothom tenim clar que la millor forma de representar la plantilla és amb la pluralitat sindical i la millor forma de defensar-la és estant present CGT.

De moment CGT Correus Tarragona continuarem treballant amb serenor i peu ferm per la plantilla de Tarragona i malgrat els bastons a les rodes que ens volen ficar, intentarem donar-ho tot en pro de les treballadores i treballadors de la nostra província, tal com hem fet sempre i amb el segell CGT CORREUS TARRAGONA que certifica una acció sindical ètica, autèntica i de Km 0.

El pròxim dia 17 de maig hi ha una nova reunió on s'entregarà l'acta d'ahir i farem un comunicat ampliant la informació.


 

No hay comentarios:

/