SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 25 de mayo de 2022

L'1 DE JUNY TOTES A LA VAGA!!!


 CGT CONVOQUEM VAGA D'ÀMBIT ESTATAL EL DIA 1 JUNY

 A TARRAGONA US ESPEREM A LA PLAÇA CORSINI DE TARRAGONA A LES 12.30H CONCENTRACIÓ DAVANT DE LA DIRECCIÓ PROVINCIAL

CGT hem estat aquests dies, debatin internament i amb la taula d'unitat d'acció sindical composta per tots els sindicats de Correus (menys ccoougt), si convocar o no vaga per a l'1 de juny.

 CGT teníem bastant clar que MOTIUS PER FER VAGA SOBREN, el que generava dubtes, tant a la taula d'unitat d'acció sindical com internament, era la coincidència de dates amb la convocatòria de ccoougt.

 Aquesta controvèrsia orbitava bàsicament sobre tres punts:

            1- L'actitud insolidària d'aquest sindicat de no voler seure's amb els altres sindicats de Correus per formar una unitat d'acció sindical i tirar pel dret.

               2- El que ens pogués esquitxar els motius foscos i motius polítics que han motivat que aquest sindicat convoqués vaga.

            3- La demanda de la plantilla de Correus perquè hi hagi una unitat sindical front als despropòsits de la directiva de Correus.

 Finalment, després de ponderar aquests punts i atenint-nos al clam de la plantilla per aquesta unitat d'acció sindical, CGT hem acordat fer vaga coincidint el dia 1 de juny.

 El que sí que volem deixar clar, és que CGT ENS DESMARQUEM DE LES DEMANDES POLÍTIQUES I PARTIDISTES QUE ESGRIMEIX EL SINDICAT CCOOUGT.

CGT ens centrem únicament en lluitar i reclamar millores per la plantilla de Correus i evitar la privatització de la nostra empresa.

 La convocatòria de vaga és d'àmbit nacional i inclou tots els torns de tots els llocs de treball de la SOCIEDAD ESTATAL CORREOS Y TELEGRAFOS SA, es a dir, a TOTA LA PLANTILLA DE CORREUS, (repartiment, rurals, ATC, caps d'oficina, administratius, etc).

 El dia 1 de juny a les 12:30h, CGT organitzem una concentració protesta davant de la direcció provincial de Tarragona.

 Val a dir que els sindicats són una eina, i si estàs d'acord amb les reivindicacions de la vaga   i descontent/a amb l'actual situació laboral de Correus, el dia 1 de juny tens l'oportunitat d'utilitzar aquesta eina per apretar les rosques a la directiva de Correus.

 Tingueu en compte que malauradament, si la participació és baixa, la Directiva de Correus dirà que a Correus no hi ha cap problema i que tot són invencions dels sindicats, per tant, no permeteu que us malinterpretin i deixem-los clar que a Correus hi ha molts problemes. Aprofitem tots i totes l'oportunitat de fer-nos sentir i dir-los que ja n'hi ha prou d'abusos!!!

 REIVINDICACIONS DE LA VAGA

OCTAVETA


1 DE JUNY 2022, VAGA A CORREUS

Els treballadors i treballadores de Correus, ens veiem obligats a realitzar vaga per denunciar la falta de personal des de fa anys, les contínues retallades de plantilla, la pèrdua del poder adquisitiu, els impediments per part de la directiva a poder realitzar permisos i vacances reconeguts per llei quan els sol·licitem, etc.
Aquesta situació és deliberada i maliciosa, i té la clara intenció de forçar la fugida del personal funcionari a altres ministeris (assetjament laboral en tota regla) i precaritzar l'ocupació amb l'objectiu de privatitzar Correus.

MOTIUS PER FER VAGA ENS EN SOBREN, AQUÍ N'EXPOSEM UNS QUANTS:
- Inclusió del personal de Correus al EBEP (Estatut Bàsic Empleats Públics)
- Concurs de trasllats i ajustaments amb totes les vacants.
- Recuperació del poder adquisitiu.
- "Fondo de quebranto" per repartiment i finestretes.
-Recuperació del pla de pensions.
-Despenalització de les baixes mèdiques.
-Borses de treball transparents públiques i per antiguitat
-Etc., etc.

Els/es repartidors/es de Correus estem farts/es de donar un mal servei per culpa de les sobrecàrregues de feina que provoquen equivocacions, demores d'entrega, avisos mal confeccionats i zones sense repartiment durant dies.

Els/es treballadors/es d'atenció al client de Correus (oficines) estem farts/es, de treballar sota la pressió d'assolir uns objectius de venda inassumibles i impagats, que indueixen a no informar honestament als usuaris. És vergonyós el tracte despectiu que rebem via e-mails d'una directiva nefasta i prepotent. És tal la pressió als ATC que s'ha arribat a donar la penosa situació de realitzar-se vendes entre els mateixos companys d'oficina perquè els directius mai en tenen prou.


CGT CORREUS TARRAGONA DIEM PROU DE MALTRACTAR A LA PLANTILLA.

VOLEM UN SERVEI POSTAL PÚBLIC I DE QUALITAT.


 

 

 

 

No hay comentarios:

/