SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 31 de marzo de 2023

UR DE CAMBRILS, UN ALTRE CENTRE DE TREBALL QUE RECLAMA UN TREBALL DIGNE

 

La UR de Cambrils és l'últim centre de treball que s'ha sumat a la llista de UR's de Tarragona que han sol·licitat una avaluació de riscos psicosocials.

Fartes de tenir sempre dues seccions sense cobertura i la falta constant de contractació per cobrir el personal absent, van decidir fer un pas endavant i dir prou al constant estrès laboral.

És evident que tenir constantment una càrrega de treball inassumible dins d'una jornada laboral, sumat al punt d'honor de la gran majoria del personal de repartiment i estar constantment alerta dels perills inherents al repartiment urbà i rural, provoca un estat d'angoixa i nervis que prolongat en el temps és malsà i té efectes nocius en la nostra salut.

També és evident que la solució està en les mans de la directiva, però malauradament aquesta prefereix fer caixa a costa de la nostra salut.

Tampoc podem treure d'aquesta equació algunes Organitzacions Sindicals que després d'haver firmat importants retallades de drets i donar el vistiplau a eines de precarització laboral, ara sense cap rumb ni línia d'acció sindical marcada, l'únic que són capaces de fer és recomanar a la plantilla, per evitar aquest infern que han creat, un canvi de ministeri per els/les funcionaries i les jubilacions anticipades al personal laboral, i a la resta els ofereixen l'ombro per què plorin mentre els donen palmadetes a l'esquena.

La Plantilla de Cambrils, enfront d'aquesta situació i sent sabedors que CGT Correus Tarragona és l'única organització sindical a Tarragona que porta a terme accions sindicals reals i treballa activament en vistes d'aconseguir canvis favorables en les condicions laborals a Correus, van contactar amb nosaltres per vehicular una recollida de firmes i la posterior comunicació a la directiva, i com no podia ser d'una altra manera, així ho vam fer, adjuntant una segona sol·licitud formulada per CGT Correus Tarragona.

Al mateix dia de presentar la sol·licitud de l'avaluació de riscos per Cambrils, vam aprofitar per donar un últim termini, abans d'acudir a inspecció de treball, de quinze dies a la directiva per tal que realitzi les avaluacions pendents d'Amposta i Salou, o indiquin una data pròxima per realitzar-la.

Si considereu que en la vostra unitat anar estressats i desbordats de feina, és el pa de cada dia, podeu contactar amb CGT Correus Tarragona i us ajudarem a sol·licitar l'avaluació de Riscos Psicosocials.

Tenir una avaluació de riscos psicosocials feta, és important perquè si surt negativa, la directiva haurà d'aplicar mides correctores i qualsevol baixa per estrès o ansietat ha de ser considerada com accident laboral.



 

No hay comentarios:

/