SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 14 de julio de 2023

NOU ZASCA A LA DIRECTIVA, NI QUE NO ELS AGRADI, CONTINUAREM GRAVANT "FALTA DE TIEMPO"

CGT TORNEM A TOMBAR UNA SANCIÓ DISCIPLINÀRIA, AQUEST COP A MADRID

Allí la situació laboral no difereix massa a la d'aquí, i malauradament també tenen algun que altre cap que s'extralimita en les seves funcions i s'inventen faltes disciplinàries on no existeixen, buscant l'escarni públic i atemorir a la plantilla per esprémer-la encara més.

El cas és que a un company de Madrid el van fer sortir a repartir amb furgoneta 55 paquets. 

Treballa al torn de tarda i havia d'assumir un districte sencer. 

Fart de les sobrecàrregues de feina, a l'hora que tocava va tallar el repartiment i va gravar els 19 enviaments restants (incloent-hi 3 PK de 2º intent) com "falta de tiempo".

Això no va agradar al encargadet de torn, segurament perquè al gravar "falta de tiempo" no permet falsejar estadístiques i queda constància de la falta de personal.

Des de CGT sempre hem dit que si no volen que es gravi "falta de tiempo", que eliminin aquest ítem dels programes de gestió d'enviaments. Mentre hi sigui, el personal de repartiment no te perquè mentir i gravar una altra causa si realment no ha tingut temps material per repartir-ho tot.

Total, que van decidir expedientar al company amb una falta lleu per "retraso injustificado, desobediencia, negligencia o descuido excusable en el cumplimiento de sus tareas, no derivando en perjuicios graves para el servicio", i es van quedar tan amples.

S'ha de saber que en una falta disciplinària, qui ha de provar els fets és l'empresa i a Correus una gran part de les sancions imposades no està provat el fet causant de la sanció.

CGT vam denunciar la falta disciplinària als jutjats i com no podia ser d'una altra manera, el 19 de juny passat es notificava la sentència que revocava totalment la falta imposada. La sentència és ferma i no es pot recorre.

 SI LLUITES POTS PERDRE, SI NO LLUITES, JA HAS PERDUT!


 

No hay comentarios:

/