SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 3 de julio de 2023

PUBLICATS ELS RESULTATS DELS EXÀMENS DE CONSOLIDACIÓ


 Les persones que es van presentar a les proves de selecció ja poden consultar el seu nombre d'encerts, entrant a la pàgina web de Correus i Telègrafs o des del següent enllaç:

https://procesosmasivos.correos.es/es/es/login

Els/las alumnes/as hauran d'accedir a la Plataforma de processos mitjançant la qual es van inscriure, indicant el seu usuari i contrasenya privada, la informació que podran visualitzar l'estat en el procés, dades personals, nombre d'encerts obtinguts i la possibilitat de formular les al·legacions oportunes en relació amb el nombre d'encerts.

Els/les participants disposen de termini des del dia 30 fins al dia 6 de juliol de 2023, ambdós inclosos, per a esmenar aquells defectes que reculli la informació o bé per a presentar les al·legacions que corresponguin, havent de motivar la seva petició i adjuntar la documentació que la justifiqui (principalment la seva còpia de fulla de respostes).

Únicament es tindran en compte les al·legacions realitzades al nombre d'encerts de la prova i no es respondrà de manera individualitzada a cada participant. La resposta a les al·legacions serà el resultat exposat en la pròxima publicació. 

Si el nombre d'encerts es modifica en funció del sol·licitat per la persona interessada, s'entén que s'ha estimat la seva petició.
En cas contrari, després d'haver analitzat l'al·legació presentada, es comprova que les dades publicades són correctes i, per tant, la sol·licitud de modificació no ha procedit.

S'ha habilitat una guia d'instruccions per a resoldre aquells dubtes que poguessin sorgir en relació amb la consulta o presentació d'al·legacions.

Les persones que no es van presentar a alguna de les proves o no van participar en l'examen havent estat admeses i citades figuraran com "no presentado".

CORREUS intentarà finalitzar aquesta fase del procés per a finals de juliol. 


 

No hay comentarios:

/