SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 4 de diciembre de 2023

TORNA LIMCAMAR


Després de més de cinc mesos, Correus es digna a netejar els seus centres de treball afectats d’una manca d’higiene i seguretat sense precedents a l’empresa. Tenim centres de treball com la UR de Reus o la UR1 de Tarragona convertits en autèntics caus de merda però sembla que la cosa es va solucionant.

Correus ja ha contractat una altre empresa de neteja.

Els i les treballadores de Correus hem hagut d’aguantar treballar entre cubells plens de brossa, deixalles de menjar podrit, terra enganxifós i lavabos plens de pixums i merda incrustada per tot arreu, no és una exageració: és la realitat, però no hem aguantat aquesta situació amb resignació. Hem tingut dignitat i hem lluitat perquè això canviés.

Com no pot ser d’una altra manera la CGT Tarragona hem estat al costat dels i les treballadores i hem engegat tot tipus d’accions i mobilitzacions per tal de denunciar i revertir la situació.

 

Hem denunciat davant Inspecció de Treball tant a Reus com a Barcelona.

Hem fet pública la situació tant a diaris de diferents províncies com a televisions.

Hem fet concentracions a les portes dels centres de treball com a Reus, Tarragona i Cambrils.

I a Galícia CGT convoca vaga indefinida al CTA de Lavacolla a partir del dia 3 de Desembre.

 

 Des de CGT no creiem en les casualitats i tenim el convenciment que totes aquestes protestes han donat com a resultat que l’empresa es decideixi a posar solució a la situació que patíem. Per què a dos dies d’una vaga indefinida posen servei de neteja?

 

Perquè no torni a passar aquesta situació, CGT tenim clar que la solució és recuperar la internalització d’aquest servei.

 

Aquest és el camí. Ens han trobat organitzats/des en concentracions de denúncia als centres, als mitjans de comunicació i amb una amenaça de vaga.

Ens han trobat al carrer i hem guanyat.

Sempre ho direm i no ens cansarem de repetir que des de CGT no deixarem de lluitar pels nostres drets i anar guanyant cada dia un treball millor i més digne.

Juntes ho podem aconseguir tot. 

 


 

No hay comentarios:

/