SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 5 de marzo de 2024

CGT, L'EBEP I EL CONGRÉS DELS DIPUTATS

 CGT PRESENTEM ESMENES A LA LLEI DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I DEMANEM LA INCLUSIÓ DEL PERSONAL LABORAL DE CORREUS A L'EBEP

El passat 22 de febrer ens vam reunir CGT (com a representants de la plantilla de Correus) i delegats d'altres empreses públiques (Loteries, ISDEFE, etc.) amb els representants de la Comissió de la Funció Pública al Congrés.

Ens va rebre la diputada Engracia Rivera i el seu assessor Txema Guijarro.

En aquesta reunió li vam traslladar les problemàtiques del sector públic i, juntament amb elles, també les del personal laboral de Correus. 

Es va posar l'accent que no es deroguen les restriccions aprovades en 2012 per Rajoy-Montoro malgrat que el BOE en 2022 indicava que s'anava a procedir a la seva derogació.

També vam assenyalar l'acord que hauria de modernitzar l'Administració Pública per al segle XXI, que incloïa les 35 hores i la mobilitat, i que sembla que està oblidat, ja que no s'ha avançat gens en aquest tema.

S'ha posat d'exemple els acords de Renfe o Adif, que Hisenda posteriorment ha tombat.La diputada estava d'acord en el que plantejàvem i ha dit, com ja sabíem, que la nova llei es va paralitzar per la convocatòria d'eleccions anticipades i no saben si es continuarà amb la reforma de la llei de funció pública.

Li vam lliurar les esmenes elaborades fa mesos perquè s'inclogués a tot el personal del sector públic en l'àmbit d'aplicació de la llei. Engràcia es va mostrar disposada a incloure les esmenes en un nou text de la llei si es tornés a iniciar el procés.

CGT, EN MOVIMENT CONSTANT!!!


 

No hay comentarios:

/