SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 1 de marzo de 2024

URP de CAMBRILS DIU PROU

 

Ha succeït el que havia de passar.


La carteria de Cambrils, farta de sobrecàrrega de feina, ha començat a fer mobilitzacions. Els treballadors/es estan fent concentracions a l’hora de l’esmorzar a les portes de la oficina tècnica de Correus de Cambrils. Mostren el seu malestar i donen a conèixer a la ciutadania com li afecta la manca de personal que està patint la unitat de repartiment de Cambrils.


Amb la mancança de personal, de 16 seccions de repartiment, falten per cobrir 5 seccions de forma permanent. En l’actualitat un treballador està de vacances i tampoc l’han cobert.

 

No ens cansem de repetir que la falta de contractació ha passat de ser un problema puntual a un d’estructural que repercuteix tant en la salut i seguretat de la plantilla com en la prestació del servei que rep la ciutadania. No es pot garantir els terminis de lliurament de la correspondència a tota la població de Cambrils com marca el SPU (servei postal universal).


Aplaudim i donem, com a CGT, tot el nostre recolzament a aquestes mobilitzacions valentes i decidides per tal de canviar les coses. El que de moment ja han guanyat es dignitat davant les continues agressions per part de la direcció de Correus.


Com a CGT no pararem de lluitar per la millora de les nostres condicions de feina i continuarem al peu de canó.

Si lluites pots perdre. Si no lluites ja has perdut!!


No hay comentarios:

/