SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 14 de marzo de 2016

CELEBRADA LA REUNIÓ ENTRE SINDICATS I EMPRESA PER NEGOCIAR EL TARDÀ CALENDARI LABORAL DE 2016

Avui s'ha celebrat per fi una reunió per pactar entre sindicats i empresa el calendari laboral d'aquest any 2016, que hauria d'haver-se publicat a primers d'any.

La Direcció de Correus, seguint amb la mala predisposició negociadora imostrant el seu desinterès per la plantilla, decideix que no acudeixi cap càrrec directiu a la reunió i delega la representació de l'Empresa a dues secretàries de la Sotsdirecció de Relacions Laborals.


A l'inici de la reunió, que amb prou feines ha durat mitja hora, l'Empresa es disculpa per no haver tingut la reunió al desembre, argumentant que la causa va ser perquè amb la campanya nadal, la campanya electoral i el procés de consolidació engegats, els va ser impossible realitzar-la en el seu moment.


CGT davant l'excusa de què no van poder convocar-nos al desembre per les campanyes i altres, els recordem que al desembre de 2014 no va haver-hi eleccions ni consolidació d'ocupació i l'empresa no va publicar el calendari laboral de 2015, és cert que es va celebrar una reunió, també fora de dates, però mai es va publicar el calendari.


La CGT sabem que aquesta reunió s'ha celebrat per la pressió que hem fet denunciant davant la inspecció de treball de diverses províncies, l'absència de Calendari laboral, ara esperem que aquesta reunió no sigui una altra aixecada de camisa com la de 2015, tenint clar que no abaixarem la guàrdia fins que es publiqui el Calendari Laboral de 2016.

 
L'empresa ha manifestat la seva intenció de publicar el calendari al més aviat possible, si poden abans de setmana santa.


CGT fem lliurament del document amb les nostres propostes i els recordem les contradiccions entre la proposta de calendari que ha presentat l'Empresa i el propi Conveni Col·lectiu.


Li demanem a l'empresa, més contractació en Nadal i que en els dies festius solament treballi el personal voluntari.


També sol·licitem entre altres coses, que s'elimini la jornada laboral dels dissabtes, que es faciliti de forma efectiva la conciliació familiar i que s'estableixi la jornada intensiva en els mesos d'estiu en les unitats administratives.


L'empresa ens diu que estudiarà les propostes i finalitza la reunió.

 


No hay comentarios:

/