SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 1 de marzo de 2016

LA CONTRACTACIÓ BASURA A TEMPS PARCIAL O SOLAMENT DE DISSABTES I DIUMENGES, MAQUILLADORA DE LES XIFRES DE L'ATUR, ENTRA MASSIVAMENT A CORREUS DE LA MÀ DELS "SINDICATS AMICS"





Els contractes massius a temps parcial en repartiment per a les carteries de Correus.
CGT no va signar el conveni entre altres qüestions, perquè no estàvem d'acord amb aquest article del conveni i la seva utilització injustificada, que avisarem, era la porta de la precarització,
de què se sorprenen els sindicats “amics”? no saben el que signen?,
son corresponsables!!!
en l'article 39.3 del III conveni col·lectiu pel qual seguim regint-nos les treballadores i treballadors de correus i signat per ccoo, ugt, csi-f i sl especifica:
“el contracte a temps parcial és un instrument important per a la satisfacció de les necessitats de l'empresa”.
ARA A REPARTIMENT

fins al moment aquesta modalitat de contracte, com era ben conegut per tots/es, s'estava
duent a terme amb assiduïtat en els diferents pavellons de correus i en els llocs d'atenció al client. Doncs bé, ara a les reunións de la comissió de contractació, en la qual cgt no està per no haver volgut signar el III conveni, el temut i perniciós contracte a temps parcial ha arribat també al repartiment de forma massiva.
L’ OCULTAMENT DE PLANS SINDICATS-EMPRESA

l'habitual obscurantisme en els acords entre empresa i sindicats signataris i l'ostracisme i marginació amb el qual correus i els seus compinches “sindicals” ens tracten sempre, va impedir que cgt sabéssim d'aquests atacs abans de les eleccions sindicals. però van passar les eleccions i ja estan aquí.

CONILLETS D'ÍNDIES PER LA PRECARITZACIÓ

les persones que estan treballant sota aquesta modalitat contractual i els contractes de dissabte i diumenge, són persones eventuals que ni tan sols estan inscrites en les borses, però han estat cridades per treballar a jornada de 4 hores i per ser utilitzades com “conillets d'índies” en el que ara sembla una prova pilot, però que deixa albirar amb meridiana claredat les intencions de correus de normalitzar aquest tipus de contractació precària, ara també, per al personal de repartiment. esperem a veure quin tipus de contracte ofereixen a la consolidació d'ocupació.

ACORDS “LEGALS” DE SINDICATS DE LA CASTA I EMPRESA


vergonya aliena produeix veure com ara, els sindicats amics ploren per les carteries amb llàgrimes de cocodril. cgt estudiarà amb lupa les possibles irregularitats que pugui comportar aquest tipus de contractes i les possibles accions legals a dur a terme sense que ens tremoli el pols, si es trobés qualsevol indici d'il·legalitat en els mateixos. encara que, malgrat ser una modalitat de contractació totalment immoral i denigrant, és legal i es pot aplicar doncs està pactat i signat en el III conveni per empresa i sindicats signataris.

PER DESCOMPTAT, CGT DONARÀ SUPORT A QUALSEVOL MOBILITZACIÓ O QUALSEVOL ALTRA MESURA DE PRESSIÓ QUE TREBALLADORS I TREBALLADORES DECIDIM..

No hay comentarios:

/