SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 10 de marzo de 2016

CGT ACONSEGUEIX FORÇAR UNA REUNIÓ PER NEGOCIAR EL CALENDARI LABORAL




             Davant la inoperància i la desídia de la comissió de temps de treball, composta per l'empresa i els sindicats signataris del III Conveni Col·lectiu, CGT aconsegueix forçar una reunió per negociar el Calendari Laboral de 2016.

Després de passar l'any 2015 sense calendari laboral gràcies a la passivitat de SL, CSIF, UGT i CCOO, i veient que per 2016, expirat el termini, tampoc hi havia calendari laboral, CGT en l'àmbit provincial, i de forma massiva ha instat a la Direcció de Correus ha publicar el Calendari Laboral, i al no rebre resposta s'ha començat a denunciar en les diferents inspeccions de Treball provincials.

CGT Correus Tarragona, el dia 18 de febrer vam demanar (per registre i publicat al nostre blog) a Direcció de Zona la publicació del Calendari i el dia 26 de febrer, al no haver rebut cap resposta, vàrem comunicar verbalment al cap de RRHH de Tarragona, la nostra intenció de denunciar a inspecció de treball.


La Direcció de Correus, per fi s'ha donat per al·ludida i amb un important retard, ha convocat una reunió per negociar el Calendari Laboral de 2016, que s'havia d'haver negociat ja en l'últim trimestre de 2015 per publicar-ho a primers d'aquest any.

La reunió serà al Centre Directiu de Madrid dilluns que ve, dia 14 de març.

No hay comentarios:

/