SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 19 de mayo de 2016

CRITERIS DE CONTRACTACIÓ 2º COMUNICAT DE CGT CORREUS TARRAGONA



COM VAM PROMETRE EN ASSEMBLEES REALITZADES EN ALGUNS CENTRES, AMPLIEM LA INFORMACIÓ SOBRE AQUEST TEMA.

Sembla ser que la Direcció de Correus ha canviat el criteri a l'hora de fer contractes de durada determinada per substituir a les persones que estiguin de permís o vacances, abans aquests contractes es feien d'interinitat i a partir d'ara sembla ser que  es faran per eventualitat o per circumstàncies de la producció. A CGT aquest canvi no ens agrada, però es comenta que amb ell, la Direcció de Correus s'adapta al que estableix la jurisprudència del Tribunal Suprem, (Sentència a favor de QUALYTEL TELESERVICES S.A. del 12 de juny de 2012, entre altres)

 
No obstant això, i A L'ESPERA D'UNA RESPOSTA OFICIAL PER PART DE CORREUS, des de CGT demanem a les OO.SS presents en les Comissions d'Ocupació, informin si s'ha produït algun canvi en els criteris de contractació per interinitat, i en el cas que s'hagi produït, que informin del contingut dels mateixos i de la causa per la qual s'han modificat aquests criteris.

Des de la CGT hem denunciat en múltiples ocasionis contractes eventuals que haurien de ser d'interinitat; però mai hem denunciat que es converteixin contractes d'interinitat en eventuals.

El principal problema per a la contractació en Correus són els articles 29 i 30 del Conveni (signat pels "sindicats amics") que donen a la Direcció tot el poder de dirigir i que consagren la mobilitat de personal dins del mateix "puesto tipo", amb el que se substitueix la contractació per doblatges, rotacions o colindancies.

CGT hem exigit en diverses ocasions, l'última el dia 29 d'abril, que es cobreixin totes les places vacants per mitjà d'un procés de contractació de personal fix, que s'obrin les borses de contractació, es modifiquin per donar-los major transparència i que es reconegui la plantilla estructural de Correus.

La CGT no depèn de cap partit polític, no ens entenem amb els consells d'administració i no trafiquem amb els drets o amb el dolor de la plantilla. Des de la CGT exigim que la Direcció de Correus assumeixi tota la seva responsabilitat quan la Inspecció de Treball imposa multes de desenes de milers d'euros a l'empresa perquè ha gestionat fora de la Llei.


No hay comentarios:

/