SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 5 de mayo de 2016

NOUS CRITERIS DE CONTRACTACIÓ I DEMAGÒGIA DEL SINDICALISME PLACEBO DE TARRAGONA





Davant dels últims esdeveniments sobre la contractació i la difusió de falsos rumors entre la plantilla, des de CGT Correus Tarragona volem transmetre la nostra opinió.


Els fets són que Correus ha decidit canviar els criteris de contractació i que a partir d'ara els contractes de vacances i permisos es cobriran per contractes eventuals per circumstàncies de producció (de reforç) en lloc de contractes d'interinitat.


PER QUÈ FA AIXÒ CORREUS? CORREUS FA AIXÒ PERQUÈ POT FER-HO LEGALMENT I PERQUÈ VOL FER-HO, més enllà d'aquí, els motius no són gens clars, per això CGT vam demanar a Correus que expliqués quins criteris i basat en què, es realitzaven aquests canvis de criteri. 
De moment la Direcció de Correus no ens ha contestat res.



Ens han trucat afiliats i simpatitzants pregunta'n per aquest tema i dient que hi ha alguns delegats sindicals que estan escampant el fals rumor per Tarragona de què la culpa és de CGT, i que a sobre no donem la cara.



Doncs bé, el que li contestem a aquests senyors és que en tema de contractació és l'empresa l'única responsable d'aquests canvis, i que en tot cas si hi ha algun responsable sindical, serien els que formen part de la "comisión de empleo" (els altres 3 sindicats que tenim a Tarragona) que és on es negocia la contractació, normalment amb molt sigil·lo i secretisme.


Senyors que acuseu a CGT sense cap fonament, i formeu part d'aquesta comissió com a premi per haver firmat un conveni que introduïa els contractes basura i minijobs de 4h, ens podríeu ensenyar les actes d'aquestes reunions on quedi acreditat que us heu queixat d'aquests canvis de criteri i heu defensat els interessos dels treballadors?

Òbviament en data vençuda segur que no ho teniu, pot ser que ara, arran d'aquest escrit os faci vergonya i feu la vostra feina de veritat.


També informar-os que la norma de només contractar 6 mesos de reforç en el transcurs d'un any, es una norma interna de Correus, que no és imperativa per llei, heu plantejat davant de la comissió de contractació que suprimeixi aquesta norma per pal·liar el mal que faran els nous canvis de criteri?

Senyors, creiem que se us està acumulant la feina mentre esquiveu la vostra responsabilitat i perdeu el temps intentant culpar a altres sindicats.



A propòsit d'això, també s'ha al·ludit a alguna sentència, que per cert, CGT desconeix i que ningú en l'àmbit provincial (empresa i sindicats) fins al dia d'avui, ha sigut capaç de dir-nos quina era, és una dada important, ja que demostra que certs sindicats asseveren i parlen sense contrastar la informació extraoficial que reben.

Si algun dia sabem de quina sentència parlen, podrem explicar millor la situació.



De totes maneres és increïble, us imagineu la situació? Un sindicalista retreure a un altre "la culpa és teva per denunciar irregularitats, veus? Ara el patró s'ha cabrejat i aplica més mà dura, hauríem d'haver callat i tragat amb tot, i en tot moment", en comptes d'unir lluites i plantar cara a les injustícies laborals.



Però en aquests comentaris és quan se'ls hi veu el "plumero" als delegats sindicals acovardits de vant de l'empresa, fent una acció sindical placebo per acontentar a la seva afiliació.



CGT Correus Tarragona anirem informant a mesura que obtinguem més informació, també quedem a la disposició de qualsevol unitat que ho sol·liciti per fer una assemblea i resoldre dubtes i contestar a preguntes que puguin interessar a qualsevol treballador de Correus.

Tampoc tenim cap inconvenient en fer un cara a cara amb els delegats sindicals que ens acusen d'aquesta situació.



PER SOL·LICITAR ASSEMBLEA PODEU TRUCAR AL Nº DE TELÈFON 640.223.512

No hay comentarios:

/