SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 15 de mayo de 2018

BORSES D'OCUPACIÓ

Avui (15/05/2018) la unitat de RRHH de Tarragona està enviant correus electrònics a totes les candidates i candidats que han estat admeses a les noves borses de contractació.

En aquest correu es cita al candidat o candidata per què aporti la documentació pertinent requerida per ser donats d'alta a les citades borses. També rebreu un sms com a recordatori d'aquest e-mail.
Per evitar llargues cues d'espera, RRHH ha conformat un calendari amb uns horaris per que les persones que segons a l'àmbit al qual pertanyin es personin en data i hora concreta a la unitat de RRHH situada a la planta de la plaça Corsini s/n de Tarragona. (enllaç al calendari)
Les persones que per causes mèdiques no poguessin presentar-hi, hauran de presentar el justificant metge.
El dilluns 28 i dimarts 29 estarà habilitat per solucionar les possibles incidències que hagin pogut sorgir durant aquest procés.
Tothom que sigui citat/ada haurà de portar la documentació PERSONALMENT, sense poder delegar-ho a ningú ni tampoc enviar la documentació per correu o valisa.
RRHH ha enviat circular a tots els centres de treball de la província per que facilitin a les persones que estiguin treballant, el poder acudir a dita citació.
Referent al certificat mèdic, només serà vàlid el que conformava l'ANEXE II de les bases de la convocatòria i necessàriament haurà d'anar firmat, segellat i amb el de col·legiat del metge.
També es farà firmar una autorització expressa per que RRHH pugui tractar aquestes dades metges, qui no vulgui autoritzar-ho, s'entregarà en sobre tancat la documentació a l'espera del que determini Direcció de Zona.
Correus es reserva el dret de fer revisions mèdiques addicionals, mitjançant els servis metges propis de l'empresa.
Tota la documentació requerida s'haurà de presentar original i fotocopia
Per més informació podeu contactar amb CGT Correus Tarragona pels Canals habituals.


No hay comentarios:

/