SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 24 de marzo de 2020

WHATSAPP CGT (COVID-19)


CGT Correus Tarragona recomanem a tothom, que es doni d'alta a la llista de difusió de whatsapp de CGT Correus Tarragona per estar ben informat/da sobre l'actualitat de Correus (solament per personal de Correus)
 
Davant d'aquesta situació d'informació tan canviant i dinàmica creada per l'Estat d'Alarma i la crisi del coronavirus, el canal de whatsapp ha estat l'eina que CGT Correus Tarragona hem utilitzat per tenir a la plantilla informada correctament però ens és complicat tenir aquesta agilitat amb el blog.
Hi ha un gran nombre de circulars, protocols, directrius, etc. que d'un dia per l'altra queden obsoletes o desactualitzades, i inclòs s'arriben a contradir. Això pot crear confusió si no s'està molt atent a les dates en què es van publicar els posts i és possible que algunes d'elles solament les hàgem comunicat per whatsapp.

Per tot l'exposat i per poder garantir una informació completa i actual, recomanem que les treballadores i treballadors de Correus a Tarragona, s'apuntin al whatsapp de CGT Correus Tarragona.


 

Envia "alta whatt" indicant el teu nom, cognoms i centre de treball al 640 223 512 o omplint el formulari de contacte d'aquest blog.


No hay comentarios:

/