SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 16 de agosto de 2021

LA INEXPLICABLE DIFICULTAT A CORREUS PER GAUDIR DELS DIES D'ASSUMPTES PARTICULARS

CANSADA QUE ET TREPITGIN UN COP MES ELS TEUS DRETS LABORALS?

FARTA QUE ET DENEGUIN SISTEMÀTICAMENT ELS AP's?

 

L'ÚNICA SOLUCIÓ ÉS LA DENÚNCIA!!!

 

Tres regles d'or per acabar amb aquest abús empresarial i la impunitat dels que deneguen sistemàticament els dies d'assumptes particulars:

 

            1 Sol·licitar PER ESCRIT i amb quinze dies d'antelació els                 dies desitjats (és igual que sigui pont, dilluns o divendres)

 

            2 En cas de denegació, si no ens ho donen, demanar la                         resposta per escrit i motivada. Tenir present que "por razones             del servicio" és una resposta succinta que no serveix per                     motivar una denegació d'un dret laboral.

 

            3 Denuncia. Això només ho pot fer la persona afectada, però             no té cost algun per ella. Si ho   desitges CGT Correus                         Tarragona et donarà suport i assessorament legal per portar                 la denúncia a terme.

 

COM S'HA ARRIBAT A AQUEST EXTREM DE NO PODER GAUDIR DELS NOSTRES AP's QUAN VOLEM?

   


És el que anomenem "COSTUMS QUE ES CONVERTEIXEN EN LLEI", i part de la culpa és d'alguns caps que es pensen que quan concedeixen un dia d'AP estan fent un favor al treballador/a i s'oblida que és un dret laboral.

SI sumem a això que en denegar els assumptes particulars no els cal justificar-ho correctament perquè ningú ho denuncia mai, tenim la situació perfecta perquè el cap tingui la falsa percepció d’impunitat i de què està actuant correctament.

 

L'altra part de culpa és la nostra permissivitat com a treballadores que mai denunciem, i això ha reforçat la creença d'aquests caps que es pensen que poden denegar els AP’s com i quan volen.

 Els drets que no s'exerceixen són drets que s'acaben perdent, i aquest és un clar exemple.
NO HO PERMETIS!!!


 

 

 

No hay comentarios:

/