SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 29 de abril de 2022

AVIS DE ... "REBUDA"!!!


 En el curs PAQUETERIA 2022, que recentment ha impartit l'empresa en el seu portal de formació, es desdibuixa el futur que la directiva ens té preparat.

A CGT ens preocupa el que es comenta en aquest curs a la pag. 61 MODULO 2, CORREOS Y LA PAQUETERÍA, en l'apartat PUNTOS MÁS IMPORTANTES.

Dins d'un context formatiu on s'exposa la part teòrica de com han de ser les coses perquè tot rutlli bé, DIU AIXÒ: "EL CLIENTE NECESITA UN SERVICIO DE 24h TODOS LOS DIAS DE LA SEMANA" (...) Las empresas de paquetería cada vez están más adaptadas a estas necesidades (...) servicios especiales de entregas en sábados y domingos.

 


Després a la Pag. 62 a l'apartat IDEAS CLAVE tornen a incidir en la necessitat d'un servei 24/7.


 

No sabem com voldran gestionar aquest canvi a Correus, però haurem de vigilar un cop més que no ens deteriorin encara més les nostres condicions laborals. 

Tot pinta que aquest tema es posarà al damunt de la taula en la pròxima negociació del IV Conveni Col·lectiu de Correus.Els sindicats majoritaris tenen una gran responsabilitat en aquest tema i un deure amb la plantilla de Correus, no han de permetre que ens canviïn el tipus de jornada per una de pitjor.

ESPEREM QUE AQUEST COP ELS AMICS DE FEIJÓ NO ENS VENGUIN


 

No hay comentarios:

/