SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 7 de abril de 2022

NOTA INFORMATIVA SOBRE LA VAGA CONVOCADA PER ALGUN SINDICAT PER AL MES DE JUNY


 

CGT CORREUS TARRAGONA hem rebut moltes trucades de persones preguntant-nos la nostra postura sobre la convocatòria de vaga i és aquest el motiu que ens porta a fer aquesta nota informativa.

 

Tal com ja hem explicat en altres comunicats i en assemblees realitzades per als centres de treball que hem visitat darrerament, existeix una Taula d'Untat Sindical en l'àmbit estatal on CGT estem presents.

 

Aquesta Taula es va crear arran de l'última convocatòria de vaga "sorpresa" del gener, per atendre les queixes de la plantilla que reclamava unitat sindical front al context actual d'agressions i lesions dels drets laborals per part de la directiva de Correus.

 

En aquesta Taula estem TOTS els sindicats que tenim representació a Correus, del primer a l'últim, menys els dos convocants de la vaga, que en un acte de prepotència i menyspreu vers a la plantilla van optar per no ser-hi presents i anar a la seva bola.

 

Des de CGT CORREUS TARRAGONA, tenint en compte les demandes de la plantilla de Correus i abans de posicionar-nos sobre aquesta convocatòria, volem debatre i consensuar l'acció sindical amb els sindicats SL, CIG, ELA, ESK, CSIF, LAB, SIPCTE i INTERSINDICAL CANARIA membres de la Taula d'Untat Sindical.

 


 

 

No hay comentarios:

/