SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 27 de septiembre de 2022

AIXÒ T'INTERESSA, NOU "DIRECTOR DE PERSONAS Y RRLL"

 CGT ENS REUNIM AMB EL NOU "DIRECTOR DE PERSONAS Y RRLL"


Fernando Ramírez Ruiz és un nou fitxatge procedent de NAVANTIA, que segons ens diuen, vol millorar la situació a Correus. Serà un llop amb pell de corder? El temps ho dirà.

La reunió celebrada a Madrid el dia 23 d'aquest mes, va tenir un aire informal i pretenia ser una primera reunió per fer-se coneixença amb les organitzacions sindicals.

Ens va transmetre la seva predisposició al diàleg, però que ve d'un entorn diferent del postal i que s'ha de ficar al dia amb el funcionament de Correus, tant estructuralment com de centres de treball, però que la seva intenció és dialogar per arribar a acords.

També va assenyalar que acaba d'arribar a l'empresa i es troba una convocatòria de vaga de CGT i que això li suposa una major dificultat. Li vam exposar clarament que aquesta vaga és fruit de la situació en què ens trobem les treballadores de Correus i la postura obertament agressiva per part de la directiva de Correus, però que la nostra voluntat és negociadora per aconseguir un conveni millor.

Va exposar que la seva intenció era modificar l'estructura de Recursos Humans per homogeneïtzar-la i que funcioni per igual a totes les Zones. També va remarcar que existeixen nombrosos problemes causats per caps de sector (no només no els solucionen sinó que els agreugen), i que vol que RRHH tingui més pes en la presa de decisions de l'organització.

Per la nostra part, vam aprofitar per entregar-li una còpia de les nostres reivindicacions i li vam assenyalar que CGT defensa els interessos de la plantilla i les nostres propostes van dirigides a això. No ens podem quedar parats quan estem veient com es destrueixen llocs de feina, i s'empitjora el servei Postal Públic i les condicions laborals.

Es va parlar també de formació, on CGT vam insistir en el fet que ha de ser Correus qui ha d'impartir els cursos i el vam animar a que treguin aviat el nou temari de consolidació en format digital i gratuït.

Referent al concurs de trasllats tenen previst oferir la primera adjudicació a l'octubre per prendre possessió al novembre i que serà amb una gran oferta de llocs.

Sobre la consolidació, diuen que hi estan treballant i que volen complir els terminis. Que l'objectiu segueix sent per març, malgrat la proximitat de les dates.

Per conèixer una mica més a Fernando, us deixem un tall de vídeo on diu més el llenguatge corporal que l'oral.


 

No hay comentarios:

/