SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 21 de septiembre de 2022

PROPOSADES VAGUES PER BLACK FRIDAY I NADAL

 


No ens extendrem explicant els motius d'aquesta decisió, la plantilla de cada Àrea Funcional (Reparto, ATC, AC) sap de sobra el deteriorament continuat de les condicions laborals i salarials que estem patint a diari des de fa anys.Sembla que aquesta dinàmica empresarial no te fi i que anirà a més si no ens plantem de forma seriosa davant d'aquesta Directiva apàtica i desencertada.

 No oblidem que s'ha pogut arribar a aquesta situació per què el III Conveni Col·lectiu (que CGT ens vam negar a firmar) ha permès a l'empresa portar-ho a terme sense cap complicació.Ara que es desdibuixa una tímida intenció de Correus per negociar el IV Conveni, és el moment de fer pressió i intentar recuperar la dignitat i qualitat laboral perduda.

Des de CGT creiem que per negociar un conveni hem de mostrar-nos ferms i units enfront de la Directiva de Correus per estar en una posició d'igualtat de força.

CGT CORREUS TARRAGONA hem realitzat els últims temps diverses vagues, multitud de denúncies a premsa, denuncies a Inspecció de Treball, etc. i la Directiva en una actitud prepotent i desconsiderada vers la plantilla, ha ignorat totalment a les seves treballadores i treballadors.Per això, considerem que ja ha arribat l'hora de ser més contundents i una forma d'augmentar la pressió és PARANT ELS DIES DE MES TRÀNSIT POSTAL.

CGT HA PROPOSAT A LA TAULA D'UNITAT D'ACCIÓ SINDICAL, MOBILITZACIONS UNITÀRIES PER AL BLACK FRIDAY I NADAL

Insistim que les lluites com més unitàries millor. Per a frenar a l'empresa necessitem implicació de totes les persones i de totes les OOSS de Correus.

Moltes companyes i companys ens han plantejat en diverses ocasions que caldria parar Correus quan fa més mal, és a dir, en campanyes importants com el Black Friday i Nadal.

Per això hem proposat a la Taula d'Unitat d'Acció Sindical la convocatòria de diverses jornades de vaga, de jornada completa, que afectarien a tot el territori en dates claus en la productivitat de Correus.

De moment, diversos sindicats ja s'han posicionat de manera favorable.Anirem informant del que contesta cada sindicat.

La TAULA D'UNITAT SINDICAL ha enviat a CCOOUGT un burofax instant-los a unir-se a les mobilitzacions i encara no s'han pronunciat.

CALENDARI PROPOSAT:

 
Vaga General el pròxim 28 de novembre, següent dia hàbil al Black Friday.


Vaga General els dies 22 i 23 de desembre, en plena campanya de Nadal.


Vaga General els dies 4 i 5 de gener de 2022

 

A CGT HO TENIM CLAR, NI UN PAS ENRERE!!!

Altres reivindicacions de CGT:

1. Salari: (Comunicat CGT sobre clàusula de revisió salarial)
2. Inclusió del personal de Correus en l'EBEP: (comunicat CGT sobre l'EBEP)
3. Defensa de la Jornada de Treball: (comunicat CGT sobre jornada de treball)
4. Reivindicacions de la taula d'unitat sindical

 


 

 

No hay comentarios:

/