SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 9 de septiembre de 2022

CGT CORREUS TARRAGONA TORNEM A DENUNCIAR CORREUS A INSPECCIÓ DE TREBALL

 


 

La directiva de Correus no dona el seu braç a torçar, continua capficada en què la millor estratègia empresarial és la reducció de plantilla, la no contractació, la denegació sistemàtica d'assumptes propis, les sobrecàrregues de feina, el deteriorament del servei postal públic i la repressió als treballadors i treballadores.

 

A finals de juliol, CGT Correus Tarragona vam denunciar a la premsa l'existència d'una acumulació de 12.000 notificacions administratives a la U.R.P. de Reus, fruit de la insuficiència de plantilla. La directiva, lluny de contractar personal per netejar aquell disbarat, va ordenar que no es treballés cap objecte ordinari i que es netegés de notificacions.

 

Un cop més es va sobrecarregar de feina a la plantilla, que va treballar les notificacions en unes condicions que no garantien un servei correcte i es va deixar a la ciutat de Reus sense servei de carta ordinària, en alguns barris aquesta suspensió del servei es va allargar unes quantes setmanes.

 

Donat l'estiu laboralment fastigós que ens han fet passar per no cobrir les vacances de la gent, per situacions extremes com l'esmentada i per la línia que ha pres la gestió empresarial de Correus, CGT tenim clar que la directiva no té cap intenció d'atendre el requeriment que Inspecció de Treball de Tarragona li va fer l'any passat, arran d'una denúncia nostra, d'avaluar els riscos psicosocials a la URP de Reus.

 

Per aquest motiu, nou mesos després d'exhaurir-se el termini que va marcar inspecció de treball i sense haver-se realitzat l'esmentada avaluació, CGT Correus Tarragona tornem a denunciar, aquest cop l'incompliment del requeriment.

 

La directiva no cedeix, però la plantilla estem cada cop més emprenyades i tampoc cedirem.


 

No hay comentarios:

/