SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 21 de junio de 2023

CGT CORREUS TARRAGONA TORNEM A GIRAR LA TRUITA,AQUEST COP A LA CAP DE SECTOR DE DISTRIBUCIÓ QUE LI PERTOCA L'OFICINA DE FALSET

 CGT CORREUS TARRAGONA PORTEM A LA DIRECTIVA A JUDICI PER SANCIONAR A UNA TREBALLADORA DE FORMA ARBITRÀRIA, CAPRICIOSA, SENSE JUSTIFICACIÓ VÀLIDA I FORA DE TERMINI, PERÒ UN DIA ABANS DE SEURE AL "BANQUILLO" ES DESDIUEN I ACCEPTEN ANUL·LAR LA SANCIÓ. 

Però comencem per al principi, us recordeu quan un il·luminat de dalt, sabent que l'empresa no aportava els recursos suficients per complir escrupolosament la llei de notificacions, es va inventar la CERTIFICACIÓN DE PROCESO NOTIFICADOR per curar-se ell en salut i que “pringuesin” els de baix si anaven mal dades? Que obligaven subtilment a tots els responsables de repartiment a firmar, ni que fos irreal o no tinguessin la certesa, que el procés s'havia dut a terme correctament?

Doncs bé, a Falset (oficina mixta), la cap d'oficina es va negar a firmar aquest paper on havia de certificar el procés notificador del torn de tarda, la qual cosa era impossible certificar, ja que ella treballa al torn del matí.

Això no li va agradar a la cap de sector, com tampoc li va agradar que la directora de l'oficina li recordés que aquesta funció, segons està publicat al portal del mando, corresponia a la JEI (cap itinerant)

Això va ser el detonant i l'inici d'una conxorxa contra aquesta directora d'oficina.

La següent ocurrència de la cap de sector, va ser fer un parell de reunions acompanyada del cap de sector d'oficines i amb la JEI, amb les actes prèviament redactades, on va escriure el que li va donar la gana, fins al límit d'inventar-se normativa (deu ser que ella "ES LA LEY")

Òbviament la cap d'oficina es va veure obligada a firmar les actes com "no conforme".

Un cop va tenir les dues actes, la cap de sector, fent honor al seu nom, va redactar un escrit que era una BARBARITAT, tergiversant malintencionadament la realitat i faltant a la veritat. Va fer servir de base les actes per sol·licitar la incoació d'un expedient disciplinari a la directora de Falset.

Després de diversos intents per part de CGT Correus Tarragona d'arreglar el tema de forma amistosa i indicant, entre altres raons, que la suposada falta, en el cas d'existir, estaria prescrita, la maquinària corporativista va continuar endavant i l'empresa va sancionar a la directora amb una falta lleu per desobediència i negligència.

No van poder inventar-se res de més greu, penseu que dos mesos abans l'auditoria va felicitar la directora per la seva bona gestió de l'oficina i ara la penalitzaven amb la sanció màxima que es pot imposar per una falta lleu, dos dies de suspensió d'ocupació i sou.

Aquesta sanció buscava clarament ser un exemple per la resta de caps d'oficina que gosessin contradir ordres, ni que siguin il·legals, alegals o absurdes, dictades per al superior jeràrquic de torn.

El que no esperaven és que la directora de l'oficina de Falset i CGT CORREUS TARRAGONA aniríem fins al final d'aquesta pantomima que no s'aguantava per cap costat.

Finalment, el dia abans del judici (dilluns passat) l'advocat de Correus va contactar amb el nostre gabinet jurídic indicant que desistien, perquè ja sabien que tenien el judici perdut, i li retiraven la sanció a la directora de Falset.

 

Moralitat: Si lluites pots perdre, si no lluites ja has perdut.

Recorda: La força d'un assetjador és el teu silenci. 


Per què CGT Correus Tarragona és l'únic sindicat que tomba sancions disciplinàries a la província?

Perquè som l'única organització a Tarragona que es pot qualificar de SINDICAT


 

 

No hay comentarios:

/