SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

jueves, 15 de junio de 2023

TREBALLS I REMUNERACIÓ ELECCIONS GENERALS 2023


 El dia 14 de juny CORREUS va publicar la circular de les Instruccions Relatives a la Productivitat i Remuneració a les Eleccions per a les Corts Generals.

 PERSONAL DE DISTRIBUCIÓ ORDINÀRIA

Els enviaments amb i sense adreça hauran de ser classificats i distribuïts entre el 7 i 21 de juliol tots dos inclusivament. Les quantitats per a percebre pel repartiment d'aquests enviaments són les següents:

• Enviaments amb adreça 0,065960 €

• Enviaments sense adreça 0,027158 €

Així mateix, les Targetes INE, es retribuiran a raó de 0,065960 € per objecte classificat per seccions, embarriat i distribuït a domicili.

Quan es realitzi el lliurament efectiu domiciliari de la documentació electoral al destinatari/a de l'enviament, es percebrà una retribució de 0,60 €, mentre que si és avisat serà a raó de 0,40 €.

 

PERSONAL DE USE LOGÍSTICA

El personal que percebrà la gratificació de 121,97 € serà en exclusiva l'afectat pel procés electoral de USE, pel conjunt del procés electoral, sempre que es realitzi almenys durant 15 dies hàbils efectius de treball continus o intermitents entre el 30 de maig i 23 de juliol, percebent-se una quantia addicional de 2€/ per dia addicional de treball.

Igualment, percebran aquestes quantitats el personal de Centres de Tractament que realitzi funcions i tasques de Càrrega i Descàrrega, Admissió massiva, Control i registre de certificats (UPR), Rutes-Siatas, Alcances i responsables.

S'elimina l'exigència que demanava incrementar el treball un 15%.

PERSONAL D'OFICINES

S'ampliarà l'horari d'oficines en dies laborables i no laborals, CGT reivindiquem el caràcter voluntari de la cobertura dels llocs afectats.

Els/las emprats/ades d'Oficines, prefectures de sector i prefectures intermèdies, percebran una gratificació pel conjunt de la campanya de 121,97 € pel conjunt del procés electoral sempre que es realitzin 15 dies efectius continus o intermitents entre el 30 de maig i 23 de juliol, percebent-se a més una quantia de 3€ per dia efectiu de treball que superi els 15 dies hàbils assenyalats.

SISTEMA DE DESCOMPTES

S'aplicarà un sistema d'un descompte de 8,13€ per dia d'inassistència quan no s'aconsegueixi el mínim de 15 dies efectius de treball per a la percepció de la prima indicada.

Descomptes i base de cobrament seran proporcionals a la jornada i horari de cada treballador/a en el període de referència.

LLIURAMENT EN LES MESES ELECTORALS I RECOLLIDA DEL TERCER SOBRE

Els treballs realitzats fora de la jornada ordinària de treball durant aquest dia es retribuiran amb hores extraordinàries de festiu, complementàries en el cas de contractes a jornada parcial abonant-se un mòdul mínim de 3 hores.

Els Serveis Rurals afectats que incrementin el seu quilometratge ordinari, se'ls abonarà l'excés, incloent-hi indemnització per consum de combustible com a amortització.

CORREUS intentarà fer efectiu el pagament del procés electoral en la nòmina del mes d'agost i es compromet a respectar els protocols de calor, tal com CGT plantegem en la reunió prèvia.


 

No hay comentarios:

/