SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 30 de septiembre de 2016

AMB LA PDA, COMPTE AMB AQUEST SÍMBOL


Aquesta setmana hem tingut coneixement que a Madrid, en un districte que està en lluita i realitza'n parades reivindicatives durant la jornada de treball, les carteres i carters s'han adonat que quan feien algun tipus de liquidació a la PDA (entregado, ausente, etc) s'activava la localització GPS. A Tarragona vam preguntar via whatsapp si a la província estava succeint el mateix i sembla que en principi no, tret d'un cas a una use que ens varen dir que la PDA tenia activada la localització durant tota la jornada. La Direcció de Correus no s'ha pronunciat al respecte.

Des de CGT seguim insistint en què es treballi a reglament pur i dur, però respectant a les companyes i companys que treballen fora de norma amb el fi de desenvolupar més feina, volem advertir que possiblement l'activació del GPS a la PDA, sigui una eina més de control per pressionar al col·lectiu i que se'ls hi pot girar en contra.
Agraïm a totes les companyes i companys que van respondre a la sol·licitud d'informació perquè gràcies a ells/es ha sigut possible saber la realitat laboral a la província de Tarragona.
A CGT som persones que ajudem a persones.



No hay comentarios:

/