SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 28 de septiembre de 2016

FI A LA INCÒGNITA DE LES NOTIFICACIONS (DE MOMENT)



A escassos dies de l'entrada en vigor de la nova Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en la qual es modifica la normativa
dels lliuraments de les notificacions escrites, Correus de manera precipitada i com si li vingués de nou, adopta mesures eventuals desesperades.
 De moment i fins a final d'any la Direcció de Correus sortirà del pas amb contractacions massives en format minijobs, i per l'any 2017 ja veurem...

 

A data d'avui la contractació es farà de la següent manera:
-S'oferiran dos tipus de contracte parcial de 4 hores, uns seran per treballar de dilluns a divendres i uns altres per treballar solament dimarts i dijous.
- Aquesta contractació es realitzarà en les unitats de més de 7 treballadors/as i el volum de notificacions determinarà si són de 2 o 5 dies a la setmana.
-En les unitats de menys de 7 persones és on pot haver-hi més conflicte, ja que segons la Direcció de Correus "s'adaptarà un model d'horari adequat per al repartidor". Frase perillosa d'ampli espectre que CGT vigilarà com es tradueix a la realitat.
-Aquests contractes s'oferiran en el següent ordre, 1. Personal de Borsa a temps parcial, 2. Personal de Borsa a temps complet, 3. Personal de Borses Adjacents, 4. Persones idònies.
- També es contempla de forma extraordinària, pagar hores extres a funcionaris i laborals fixos.
- Aquests contractes seran totalment VOLUNTARIS, no importa si es té el "reforç esgotat" i qui rebutgi a aquests contractes NO DECAURÀ DE LA BORSA.
- L'horari serà de 16:30h a 20:30h


No hay comentarios:

/