SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 9 de septiembre de 2016

CONCENTRACIÓ A BARCELONA EL DIA 15 CONTRA LA REPRESSIÓ



Companyes, companys,
 
Demanem la solidaritat de tots els treballadors per a fer una acció el proper dijous 15 de Setembre contra la continua repressió a membres del nostre sindicat, aquest cop li ha tocat al nostre secretari general, Ermengol Gassiot: serà jutjat amb una petició de 11 anys i mig de presó per simplement mostrar solidaritat amb una lluita a la UAB.


El motiu és mostrar la solidaritat amb les 27 persones víctimes d'una revenja repressiva delirant. Són acusades d'ocupar el rectorat de la UAB el 2013 contra les retallades i acomiadaments, cada una d'elles té peticions penals d'entre 11 a 14 anys de presó per a fer escarni i estendre la por (penes equivalents a un homicidi).
Volem mostrar que la CGT surt al carrer quan vol i no queda passiva davant els abusos de l'estat i els seus còmplices. Us demanem cadascú en el seu àmbit, feu arribar aquesta petició i animar a la presència activa i a estendre la petició entre cercles de confiança propers.

El lloc és al Carrer Albareda 1 de Barcelona a les 13:30,  parades de Metro més properes, Paral.lel o Drassanes. L'acció duraria una hora

No hay comentarios:

/