SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 28 de febrero de 2017

CGT INICIA PROCÉS DE CONFLICTE COL·LECTIU


Des de la publicació de l'III Conveni Col·lectiu l'any 2011 fins avui, Correus i les OOSS signatàries no s'han assegut encara a negociar les condicions en què es faran extensibles, a les persones amb una relació estable de parella diferent del matrimoni, els permisos retribuïts contemplats en l'article 58 d'aquest Conveni.

En l'article 58.b) de l'III Conveni Col·lectiu llegim textualment (...)Aquests permisos s'estendran als casos de convivència en la forma que s'estableixi per la Comissió de Temps de Treball (...), fet que no s'ha produït i conseqüentment comporta una disparitat de criteris entre les diferents Zones i una repercussió negativa per a les persones afectades.



 CGT davant la passivitat de l'empresa i les OOSS que integren la Comissió de Temps de Treball, hem presentat a Correus SAE una sol·licitud de conciliació prèvia a la judicial amb la finalitat d'esmenar aquest tema.
Seria desitjable que els directius de Correus atenguessin aquesta demanda, que és un clam entre la plantilla, sense necessitat que l'assumpte transcendeixi a més, agilitant així una solució a un problema sorgit de la desídia de la Comissió de Temps de Treball.


No hay comentarios:

/