SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 5 de noviembre de 2021

TOTS ELS VEHICLES DE REPARTIMENT DE TARRAGONA TINDRAN SEGUIMENT GPS

 En una acció opressora més de la directiva, que des de fa temps només busca esprémer i esprémer a la plantilla de "operativos", ara és equipar tots els vehicles amb seguiment GPS.


Sota l'excusa de l'optimització de recursos i rutes de repartiment, el cert és que serà una mesura més de control exhaustiu de la plantilla durant tot el repartiment.


A Tarragona ja fa temps que hi ha vehicles amb aquests dispositius funcionant i val a dir que no hem vist ni una sola millora en les rutes i sí que hem vist com la directiva ho ha utilitzat amb una intenció sancionadora per saber on estaven certs vehicles en certs moments.

 

En un breu e-mail, des de RRLL ens han comunicat que la implantació de dispositius en determinats vehicles que recullen informació relativa a ubicació GPS i de l'activitat, ja s'està fent des de 2019 en algunes USE'S de Barcelona, i que aquesta mesura s'estendrà als vehicles de TOTES LES UNITATS de l'Àrea Nord-est.

Finalment ens ensucren el missatge dient-nos que la finalitat d'aquests dispositius és disminuir la sinistralitat -i, per tant, la seguretat dels treballadors-, permetre optimitzar la gestió de la flota i rutes de repartiment i acreditar el compliment de les obligacions.



 

No hay comentarios:

/