SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 17 de diciembre de 2021

AMPOSTA TAMBÉ SURT AL CARRER!!!


 
 A Amposta és un altre dels primers centres de la província de Tarragona on s'ha implantat el sistema 3/4 de carteries.

Farts de la manca constant de personal i després de la implantació del sistema 4/3 o altrament dit, carteries de proximitat, la plantilla d'Amposta reclama que s'aturi aquest despropòsit i es faci un estudi de riscos psicosocials per la gran càrrega de treball que tenen que suportar diàriament.

CGT, els hem donat suport i com a sindicat paral·lelament també sol·licitarem a Salut Laboral que realitzi l'avaluació de riscos tal com hem fet a Salou i com vam fer al seu dia a Reus*.

A veure si la directiva de Correus se'n adona d'una vegada que té a tota la plantilla emprenyada i farta de sobrecarregues, objectius no remunerats i d'altres decisions incongruents.

* (A Reus, després de sol·licitar l'avaluació, la directiva no va voler portar-la a terme perquè temen que surti negativa. Per tant, CGT ho vam denunciar a l'autoritat laboral que va donar un termini de tres mesos a Correus per fer l'esmentada avaluació. Aquest mes de desembre s'exhaureix el termini dels tres mesos i CGT, al gener, tornarem a denunciar aquest incompliment. Sembla que no hi ha calés per contractació, però en sobren per pagar multes derivades de les seves il·legalitats.)


 

 

No hay comentarios:

/