SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

miércoles, 22 de diciembre de 2021

VAGA PROVINCIAL A TARRAGONA!!!

 

AVUI CGT CORREUS TARRAGONA PRESENTEM A LA COMISSION PARITÀRIA DE MADRID UN COMUNICAT DIENT LIS QUE L'ÚLTIMA SETMANA DE DESEMBRE PRESENTAREM PREAVÍS DE VAGA PER TOTES LES CARTERIES DE TARRAGONA.


LA VAGA DONA COBERTURA A TOTES LES PERSONES, DE TOTS ELS TORNS, QUE TREBALLIN EN ALGUNA UNITAT DE REPARTIMENT DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA INCLOENT ELS RURALS.


LA VAGA SERÀ DE TOTA LA JORNADA DELS DIES 5 I 7 DE GENER DEL 2022


CGT CORREUS TARRAGONA com a sindicat més combatiu de Tarragona, portem temps pressionant a la Direcció de Correus.

Aquest últim any hem intensificat aquesta pressió amb vagues, esmorzars reivindicatius, difusió per mitjans de comunicació, reunions amb alcaldes i regidors d'ajuntaments, denuncies a inspecció de treball, sol·licituds al Parlament de Catalunya, etc. per tal de frenar la destrucció del servei públic i les condicions laborals a Correus.


Per tant, ateses les inquietuds de la plantilla dels centres de Tarragona, que en actes d'assemblea ens demanaven unitat d'acció sindical, CGT recull el guant i com no podia ser d'altar manera, convoquem vaga i apostem per la unitat d'acció sindical com a mida de pressió contra la directiva de Correus.

En aquests moments tan convulsos el que toca és que les treballadores i treballadors de Correus estiguem units i fem front totes juntes contra les noves mides i condicions de treball aberrants que ens volen imposar.

ELS OBJECTIUS DE LA VAGA DE CGT CORREUS TARRAGONA SON:

 

1-Eliminar el nuevo sistema 4/3 de carterías de proximidad de todas las unidades de reparto de Tarragona

2- Fin de los doblajes y cobertura inmediata de todas las secciones que tengan al personal operativo ausente.

3-Que se proceda a realizar una medición real e individualizada de las cargas de trabajo en todas las unidades de reparto con el objeto de CREAR SECCIONES con una carga de trabajo justa y asumible.

4- Cobertura inmediata de todos los puestos estructurales vacantes.

5- Protección real del empleo y el servicio público en Correos: conversión de los contratos eventuales en fijos, plantillas estables y completas


 

No hay comentarios:

/