SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

martes, 28 de diciembre de 2021

CGT CORREUS ACONSEGUIM UN ACORD AMB LA DIRECTIVA DE CORREUS I A TARRAGONA DESCONVOQUEM LA VAGA PREVISTA PER AL 5 I 7 DE GENER

 


Avui, en una reunió a Madrid entre sindicats i empresa (mesa sectorial), la Direcció de Correus sota la pressió de les mobilitzacions constants de la plantilla no els va quedar més remei que donar marxa enrere i presentar, entre altres qüestions, AQUEST ACORD:

 

 Revisar de forma dialogada el Modelo piloto de distribución de última milla:

Mantener el concepto cartero/sección en las Unidades de Reparto, desde la fecha de este acuerdo.

Restablecer el mobiliario, así como facilitar la implantación de nuevo mobiliario, en las unidades desde la fecha de este acuerdo, que facilite las tareas de clasificación evitando dichas tareas en lugares inapropiados.

Interrumpir la implantación del Modelo piloto en todas Unidades de Reparto, y restablecer a la situación de partida hasta la definición de un nuevo modelo.

• En el plazo de dos meses, desde la fecha de hoy, se formará una Comisión de Estudio paritaria para encontrar el modelo más adecuado a las necesidades de futuro de Correos en el marco del Plan Estratégico. Que deberá concluir los trabajos antes del 1 de junio de 2022.

 

CGT Correus Tarragona tenim clar que aquest acord no és fruit de la bondat i la generositat de la Directiva neoliberal, sinó que és fruit de totes les persones que SÍ han cregut en què mobilitzant-se, denunciant i queixant-se a crit pelat, es podien canviar les coses i han participat en una forma o altra en actes reivindicatius en contra de la retallada de drets i pèrdua de qualitat laboral a Correus.

 

Tot i que som conscients que encara queden molts assumptes per negociar en l'àmbit laboral i que no hem assolit totes les pretensions de la vaga, CGT Correus Tarragona, dins de la prudència i en un primer terme, considerem que aquest acord pot ser positiu per la plantilla. A CGT Correus Tarragona tenim clar a qui tenim enfront, no abaixarem la guàrdia i estarem vigilants a què es compleixi tot l'acordat.

 

Dins d'aquest context i amb intenció negociadora i mostra de bona fe, CGT Correus Tarragona DESCONVOQUEM LA VAGA PREVISTA PER AL 5 I 7 DE GENER amb la intenció de rebaixar tensions i crear un bon clima de diàleg que culmini de forma beneficiosa per la plantilla.

 

Aquesta desconvocatòria no implica deixar de banda el problema de la retallada de plantilla i els doblatges, un tema que fa temps que lluitem i patim a Tarragona i a la resta de l'estat. Aquest conflicte segueix estant al damunt de la taula i CGT Correus Tarragona seguirem treballant per la fi dels doblatges.

EL QUE Sí QUE PODEM DIR ÉS QUE LES MOBILITZACIONS I LES LLUITES OBRERES SI SERVEIXEN

 



 

 

No hay comentarios:

/